Jump to content
FAS Goran

mlnmnc

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mlnmnc


  1. 44 minutes ago, Tadej said:

    Verovatno svi koji su ovo pročitali, pitaju se zašto bi to neko radio?
    Manuelna ne može da radi kao automatska dok obrnuto može

    Da si možda pročitao negde, znao bi da većina nas koji imamo Brava, mučimo muku sa automatskom klimom, tj. tim motorićima. Posle čitanja raznoraznih postova o rešavanju tih problema i sugestije majstora koji se tim bave, presela mi je automatska klima.. Na mom prošlom autu, Puntiću, sam imao manuelnu klimu i radila je odlično a i nisam neki ljubitelj digitalnih klima, bitno mi je samo da to radi kako treba.

    51 minutes ago, ISV_01 said:

    Da, jer manuelna klima ima podesavanje duvanja putem sajle a digitalna putem elektromotorcica a verovatno jos nesto.

    Imajuci u vidu sta sve moras da skidas samo da dodjes do motorica klime i sta bi se sve menjalo..bolje batali i sredi tu digitalnu klimu.

    Koliko bi me koštao remont kompletne klime? I da li može preporuka za nekog ko to radi?


  2. Pozdrav,

    Da li je moguće automatsku klimu zameniti manuelnom? Gde god da sam čitao, svi su pitali obratno i uglavnom su dobijali odgovor da je složen postupak. Da li je i ovo isto tako zajebancija žešća ili je manje komplikovan poduhvat od menjanja manuelne u automatsku? Auto je Fiat Bravo 1.4 90KS, 2007g.


  3. Ljudi pa je l' vi baš ništa ne kontate. Pričate o Mirku kao da je bio depresivan, stigla ga bolest savremenog doba... Ali on je bio malo drugačijeg kova nego ovi današnji mladi jutjuberi, stara škola, ne bi tek tako digao ruku na sebe. Pogledajte njegov poslednji klip Klik na 0:50 o čemu priča, pogledajte od sedmog minuta kako mu izgleda glava...  Neko je sve namestio da bude samoubistvo..


  4. Pozdrav. I ja kao i mnogi vozači Fiata Bravo sam imao taj problem sa motorićima, gde mi je jedna strana duvala toplo, jedna hladno. To sam rešio odlaskom kod majstora koji mi je stavio druge motoriće. E sad imam sledeći problem, da ne mogu da namestim temperaturu koju ja želim, nego tipa stavim da duva na 22 stepena a ono toplo u kabini kao da sam odvrnuo na max. Smanjim na recimo 20 ili 19, ono duva maltene skroz hladno. Uopšte nema tog postepenog prelaza, nego ili je jedna situacija ili druga. Šta mi je činiti, ima li nekoga da je imao isti problem?


  5. 13 hours ago, Ivan said:

    @mlnmnc

    Naravno da moze, ako mislis na Instant Consumption. Opcija "Ic" na Boardu, a moze da bude podeseno u l/100 km ili km/l.

    Cisto da znas da ne prikazuje vrednosti ispod 2.0 l/100 km (npr. kada je potrosnja 0, pri spustanju u brzini nizbrdo bez gasa). I ako auto stoji, za "Ic" ce biti prikazane samo crtice.

    Dok je "Ac" Average Consumption (prosecna potrosnja).

     

    Brine me što se ne spušta ispod 10l, a vozio sam otprilike kilometar i po u trećoj brzini na oko 1700 obrtaja..

     

    P.S. Znam da to nije pravo merilo i da ima odstupanja, ali ovo mi se čini da je velika razlika.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...