Jump to content
FAS Goran

tata78

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About tata78

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jel pokušao neko da priključi Microlink na Lancia Delta koja ima i navigaciju? Znam da radi na ovoj bez navigacije.
  2. Bio na diagnostici, 57% filter zaprljan. E sad jel to mnogo ili je normalno ne znam.
  3. Otiću na diagnostiku da vidim stepen zaprljanosti.
  4. Jeste problem sa regeneracijom definitivno, jutros mi se to pojavilo opet i pogledam vrti propeler. Šta raditi? Da li da izvadim filter ili da ga čistim možda?
  5. Moguće da ima veze sa regeneracijom, danas mi se upalila ona lampica za regeneraciju. Inače lupi kad se spuste obrtaji, maltene auto da se ugasi i kad onda krene da diže u toj sekundi lupi, verovatno zato što se motor zamalo ugasio. Danas radi normalno, juče se to desilo jednom. Pogledaću ako se bude opet dešavalo da li radi ventilator. Hvala svima na odgovorima. Kako najbrže da završi regeneraciju, nisam se dosad susretao s tim pa ne znam?
  6. Imam problem sa Lancia Deltom 2010. 2,0 Mjet 165 Hp. Počinje da mi se dešava da varira ler gas i kad se to dešava nešto lupi u motoru, svaki put kad smanji gas. Jel imao neko iskustvo sa ovim možda?
  7. Ne znam šta je ako nije do goriva al ide bolje neuporedivo, ne verujem da je zbog velikog servisa, jedino to sam još radio na autu.
  8. Napred sam pisao da je motor lenj na nizim obrtajima, stuacija se popravila i to značajno sa promenom goriva, počeo sam sipati onaj jači dizel maxxmotion i sad je to sasvim druga priča, auto sada ide skoro kao lybra. Sledeće nedelje ću da mu blokiram EGR i to bi još trebalo da poboljša situaciju.
  9. Ja sam juče uradio servis za Deltu 2,0 Mjet, zupčasti kaiš set, pumpa za vodu, ulje i filteri. Sa rukama 27.000,00 dinara
  10. Znači mislite da nije neki kvar nego je to kod svake tako. Bez veze baš.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...