Jump to content
FAS Goran

Djapeto

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About Djapeto

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/04/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.zfc.rs

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd,Banjica

Previous Fields

  • Garage
    Yugo 1.6 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cena nije fixna, moguc svaki dogovor oko cene, bez zamena!
  2. Na prodaju zadnji amortizeri sa navedene modele iz naslova, gasni, sa stelovanjem tvrdoce, vozeni svega par dana i skinuti sa Fiat Brava, u doslovno novom stanju! Cena 140e! Za ozbiljne kupce, moguca korekcija cene! VIse informacija na 060/0555-170
  3. I dalje aktuelno...potrebno sa sve sesiricima...
  4. Kao sto pise u naslovu,kupujem opruge ventila od Tipa 1.4 ili 1.6...ako neko ima viska...sa sve glavom me ne zanima... Realne ponude na PP! Hvala unapred!
  5. Jel moze kratko objasnjenje o servu,od cega je letva koje su prepravke itd? Isto tako za gl.kocioni,servo,jer sve odgovara,konkretno me zanima nosac kako je resen? Hvala unapred!
  6. kao sto pise u naslovu,zadnja kociona kljesta,Punto HGT,za 240mm disk...pozeljno da budu u odlicnom stanju,konkretno gumice i klip... Ponude na PP!!!
  7. Vec sam bio nabavio ovaj regulator,medjutim bio je neispravan,tako da je oglas opet aktuelan...kao sto pise u naslovu,regulator/motoric ler gasa za fiatov uno turbo 1.4 motor... Ponude na PP,ili neki kontakt ako neko zna gde moze da se nadje! Ko ne zna o cemu se radi,to je ovo...
  8. Ako neko od kolega zna tacan odnos diff,neka mi napise...posto sam nacuo da ima 2 vrste tih menjaca sa 6 brzina...Hvala unapred!
  9. Kao sto pise u naslovu, menjac 6 brzina od Punta, neka me kolege dopune posto ne znam sa kog modela je tacno, uglavnom onaj koji vecina koristi zbog kraceg prenosa...moze i sa sve saltungom, sajlama itd... Ponude na PP!
  10. Resili smo problem...nije primao gorivo,imao pritisak,ali ne i dovoljnu kolicinu goriva...to je reseno,nema vise vatre na auspuhu i izduvna vise nije usijana,ne kuva vise... Sutra jos da ocistim dizne,danas povezao satic gura 0,5b pritisak...jos dijagnostiku da uradim za svaki slucaj,da vidim dal slucajno nesto nije tu u redu i da teram! Megasquirt imam kuci sklopljen,ali treba tu jos instalacije dosta da se napravi,a i mapiranje kvalitetno da se plati i odradi,tako da od toga nema nista nazalost,ovo je samo privremeni prevoz,tako da sam ulozio samo ono da ga dovedim u normalno stanje... Hvala svima na pomoci! E da...jos jedna stvar,nije za ovu temu,ali vec da pitam...pre neki dan vidim u gradu Lancia Y,crna,sa turbo motorom,proleteo decko pored mene,sikce auto samo tako... Ima neko vise informacije o njoj,specifikacije,neka slika?
  11. Ne vredi,zamenili dihtung,izravnali glavu,sve povezali,stavili dizne od Coupe-a turbo 190ccm,sve novo na glavi,svi dihtunzi novi,kaisevi,nova pumpa za gorivo visokog pritiska,hladnjak za ulje i opet bljuje vatru na auspuh i usijava se izduvna grana...svecice i dalje bele kao sneg... Ovih dana ga teram kod Gorana na Altinu,nadam se da ce covek uspeti da mi resi muke...ne vredi,vise nam ne pada nista na pamet...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...