Jump to content
FAS Goran

nemanja.nemcha

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

  1. 100e sa gumama. Dve su gume dobre. A dve mogu ovu sezonu da izguraju pa na sledecu da se menjaju.
  2. Ljudi imam neke felnice 15ice na prodaju sa gumama, osmirglane, treba da se farbaju jedino ako ih do tad ne sredim sve komplet. Ima neko ideju koja bi se boja najbolje prodala. Evo slika kasnije cu odraditi jos slika pa postavljam.
  3. Samo sam skinuo točkove, skidao sam nožem one naslage sto se nakupljalo godinama, posle smirgkanje i farbanje. Nitro obicnom crvenom farbom sam radio.
  4. Hahhaahha, morao sam malo Planiram levo krilo da mu uradim u neku stiker foliju. Razmisljam sta bi moglo lepo njemu da čučne. Na poklopcima ima neka slova pa mozda pojacam samo ili cu da ih farbam u neku drugu boju.
  5. Hvala drugari Imam jedno pitanje u vezi K&N filtera. Jel lak za montiranje, da li nesto znaci autu da bolje radi auto ili sta vec? To bih mozda sledece radio na autu pa koje su prednosti a koje mane, da li uopste to raditi?
  6. Danas namontirane 14-ice. Prednje 185/55, zadnje 185/65. Gume su bile na felnama prednje su kao nove, zadnje dobre
  7. Iskoristiće se i ove za drugi auto. Za tablicu nisam uzimao još, jel iste te i za tablicu da uzmem sa otpornikom da mi ne izbacuje ponovo greške?
  8. Fala batee... [emoji2] [emoji2] rešićemo to za koji dan [emoji6]
  9. Stavim ja led diode kad ono izbaci grešku da mi ne radi neka sijalica. Da li mora kompijuterski da se gasi greška?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...