Jump to content
FAS Goran

Zlajabg

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Zlajabg

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/06/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Pozdrav drugari,ima jedno pitanje vezano za farove, drugar je kupio Z-10 sa losim faoriva neki zamnski posto je auto bio lupan. E sad jel zna neko po ovom novom zakonu sta se desava sa morimoto bi xenon projektorima,jel da stavlja ili ne,hoce li proci tehnicki ako uspe da ubaci obicnu h1 sijalicu? Hvala svima unapred na odgovorima Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
  2. Pozdrav drugari,ima jedno pitanje vezano za farove, drugar je kupio Z-10 sa losim faoriva neki zamnski posto je auto bio lupan. E sad jel zna neko po ovom novom zakonu sta se desava sa morimoto bi xenon projektorima,jel da stavlja ili ne,hoce li proci tehnicki ako uspe da ubaci obicnu h1 sijalicu? Hvala svima unapred na odgovorima
  3. Zlajabg

    P: Alpine CD/MP3

    Pozdrav druze,jel plejer jos aktuelan? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Hvala ljudi,probacu sutra posle posle kod komsije u garazi,vremenski uslovi ne dozvoljavaju rad na otvorenom. Danas sam se odrao od ribanja sa acetonom i alkoholom i bas nista nisam uradio.
  5. Nisam ta opcija mi je ostala za sutra. Danas sam probao sa alkoholom i acetonom,nista nisam uspeo da uradim.
  6. Pozdrav ljudi,imam jedan problem. Zakacila me komsinica pa je terala kod njenog majstora. Majstor super odradio deo ali kada je lakirao nije zastitio soferku. Kako sada da skinem taj lak sa nje? Pomagajte!
  7. Pozdrav drugari. Pratim vas duze vreme i sad resih da se oglasim. Imam problem sa levim podizacem fara na puntu mk2a. Promenio sam tri motorica i ni jedan nece da radi,desni radi sasvim normalno. Jel ima neko predstavu sta bi to moglo biti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...