Jump to content
FAS Goran

lancemi_zen

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

About lancemi_zen

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

1360 profile views
  1. U meni postoji zrno sumnje da je i nesto sa protokomerom, jer je iskljucen vec neko vreme, bolje je isao bez njega, ali je to izgleeda ostavilo posledice, ne?
  2. Da je nesto upalo, odavno bi zviznuo..Cekam majstora za par dana bi trebao da pogleda turbinu, neminovno je da je nesto vezano za turbinu ili je do same turbine ali ko zna? To sto smrdi je direktno u kontaktu sa tim sistanjem u usisu,crevu to je sigurno..Da remiziram auto ide sasvim normalno, povlaci lepo dok ne zalepi 'to' i ako pusti, probije, etc. auto se lansira kao u crash carting-u ko je igrao
  3. Uglavnom, zadimi kad se ugusi (najcesce uzbrdica), jer u kombinaciji sa tim zvizdanjem nesto kao da zalepi na usisu i na gas ne reaguje previse, koliko da odrzi taj momenat obrtaja ne vise..Upalio je antipollution lampicu i negde pusta ulje?
  4. @Admin_team da li moze neko da prekomanduje moje pitanje sa ove teme na odgovarajucu, hitno je.
  5. Pozdrav forumasi, long time no see Mislim da sam pogodio topic, jer ni sam ne znam sta je pravi problem.Elem, nakon zamene klipa koji se pokrivio, menjanje karika i obrade glave, zupcastog kaisa i spanera. Navodno majstor je rekao da vozim 1000 km da bi isterao taj dim,ali nakon predjenih auto i dalje izbacuje crni dim na mali broj obrtaja pri dodavanju gasa. Druga stvar, nakon izvrsene intervencije primetio sam da je turbina promenila zvuk i da u nekim momentima toliko zvizdi da para usi.Kao da nesto zalepi do 2k obrtaja i ne prima gas,nakon 2k obrtaja ,vise se ne cuje i auto opet prima normalno gas,ali se iz haube oseca nesto kao zapaljena guma. Takodje, posumnjao da je katalizator pun, skinut, problem nije resen.. Pomoc, hvala.
  6. jasno mi je da je odrzavanje drasticno skuplje.Zanima me da li su delovi dostupni kao za ostale italijane i da li su ti kvarovi i greske na elktronici dosta ucestali?
  7. Imam ponudu za zamenu,Stila 1.9 jtd 59kw i 500 eura za Thesis 2.4 jtd 2004 6 brzina,koliko je to dobra ponuda,jer zvuci pomalo nerealno imajuci u vidu klase automobila?
  8. Prodajem 2 čelične felne u dobrom stanju,bile na fiat stilu,3000 din, obe
  9. Kupujem tapacir levih vrata (crni), za Stilo 3v 1.9 jtd 2002, 59kw
  10. Razmisljao da mu stavim kao za pinzgauera Da,raspitao sam se u sustini moze sve,ali 6j je usko za 195,jer ce guma biti izbacenija od felne,a to nije lepo za oko :/

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...