Jump to content
FAS Goran

Tomic

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tomic

  1. Postovanje Gorane. Juce mi je auto bio kod vas u servisu i zamenjen je hladnjak, jer je stari ispustao tecnost. Pre zamene se u kabini culo klokotanje, medjutim nakon zamene se klokotanje i dalje cuje. Imate li neki predlog sta dalje?
  2. A u kojim modelima se ugradjivao vufer? Zar nije samo u Sportingu?
  3. Pozdrav ljudi. Da li iko ima predstavu sta je ovde moglo da se nalazi? Po onome kako izgleda, rekao bih da je nesto ovde stajalo, ali ne znam sta.
  4. Samo da se i ovde zahvalim Banetu na fenomenalno odradjenom poslu oko farova na mom Punticu.
  5. Pozdrav Gorane, hteo bih da obavim pregled automobila i da mi ukazete na moguce probleme. Jel se to dolazi pre 8 bez zakazivanja bilo kog dana?
  6. Imam kondenz u desnom faru na Fiat Punto mk2a, zeleo bih to da resim i da se pogledaju ovako farovi da li treba jos nesto da se uradi. Kad moze da se dodje u servis?
  7. Ja sam u pocetku bio ravnodusan sa crnim felnama (tj. nisu bas klot crne), ali mi se sad svidja kako stoje. Na prolece cu da ih osvezim sa istom bojom.
  8. Pa da, 10.9 km/l. To sam vec ispratio ovde na forumu da je na starijim modelima km/l. Sto se tice opreme, ne znam tacno koja je u pitanju. Ono sto znam da ima su sledece stvari: - manuelna klima - el. prednji prozori - sedista podesiva po visini - airbag za vozaca i suvozaca, bocni airbag - podesiv volan po visini - tonirana stakla Evo ga i link oglasa, ne znam zasto i dalje stoji. http://www.polovniautomobili.com/oglas5444264/fiat_punto_12_8v/
  9. Rile legendo, i ti si tu. Ma far mi sad najmanje smeta, hocu cajgere da sredim, a pre svega potrosnju ako je ovo velika potrosnja. Ne znam koliko je merodavna ova cifra sa borda, kad prelazim kratke relacije. Ako jeste, sta bi onda moglo da bude? Ja se generalno slabo razumem u kola, ali mi je lik sto mi je prodao auto rekao da mu je akumulator na izdisaju. Sto se tice opreme, ne znam sta tacno ukljucuje ta hlx oprema, ali mislim da nije to.
  10. Evo, da i ja predstavim moj auto. U pitanju je Fiat Punto mk 2 1.2 8v kao sto pise u naslovu. Kupio sam ga preko oglasa u Batajnici od coveka koji ga je doterao iz Nemacke. Presao je 154465 km kad sam ga uzeo. Uradjen mu je veliki i mali servis, tako da ga ja prakticno vozim od nule sto se toga tice. Jako sam zadovoljan automobilom, super ide i za ove 2 nedelje nisam imao nikakvih problema. Od ulaganja sam imao novi radio i nove brisace. Bas mi lezi auto i uzivam dok ga vozim. Sto se potrosnje tice, nisam siguran kakva je situacija. Nisam merio. Na board kompjuteru pise 10.9 l/km u gradskoj voznji, mada su to sve kratke relacije manje vise (Zvezdara - Novi Beograd). Jako je ocuvan iznutra, nema uopste tragova koriscenja. Auto sam platio 1800 evra. Jedini problem koji sam video je to da mi pokazivaci obrtaja i brzine stoje ispod nule kad je ugasen auto, pa ne pokazuju tacne podatke. To moram da resim. Evo par slika sto sam danas napravio.
  11. Hahaha, pa potrefilo se tako, mada i imam poverenje u to kako Svabe odrzavaju kola. Ispostavilo se da je dobar izbor.
  12. Pozdrav svima! Ja sam Stefan iz Beograda. Pre nedelju dana sam postao vlasnik Fiat Punta mk.2 1.2 8v, 2003. godiste iz Nemacke. Ovo je moj drugi auto, a prvi Italijan. Nisam neki veliki poznavalac kola, ali nikad nije kasno nauciti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...