Jump to content
FAS Goran

BMW_E30

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About BMW_E30

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Lazarevac

Previous Fields

  • Garage
    BMW E30

Recent Profile Visitors

921 profile views
  1. Na prodaju Eibach crvene sportske opruge za Fiat 500C. Stanje kao na slikama, odlicno su ocuvane deluju kao nove. Cena 12800 dinara, kontakt na 064 29 40 696 Marko Fiat 500C 0.9 1.2 1.3 D Multijet 1.4
  2. Ma sjebali sve, majstor kad je skinuo i video poludeo. Sutra idem da jurim glavu i da ostavim na obradu pa da se sklapa auto. A sve je ovo vec radjeno pre 3 godine i sjebalo se opet zbog nestrucne ugradnje.
  3. Otisao kod drugog majstora, dijagnostika pokazuje misfire cilindar 1 i 2, kompresija na ova dva cilindra 0. Skine glavu, izgoreo dihtung izmedju ova dva klipa. E sad sve bi bilo ok da neko ko je radio glavu ranije nije sjebao navoje na glavi gde se srafi nosac motora i poklopac na glavi. Ukupno sjebano 7 navoja, obrada glave 50e, sredjivanje navoja 7x10e. Tako da cu verovatno traziti polovnu glavu sa dobrim navojima pa nju da obradim.
  4. Koliko vidim ovde svi imaju problema sa 8v, a moj Punto je 16v. Prvo je imao problem sa kompom koji je stalno drzao upaljen ventilator hladnjaka, taj komp mi je majstor zamenio drugim(drugi bsi i kljuc) radilo sve ok 10 dana i auto poceo da trokira ne rade dva klipa. Majstor kaze da je i taj komp otisao, jer ne daje signal bobini. Jel moguce da je nesto zajebano prilikom zamene? Koji mi je bolje i jeftinije komp da sredjujem od ova dva?
  5. Bio sam kod majstora, kaze auto radi na dva klipa ili je bobina ili kompjuter. Probao je drugu bobinu nije do nje, tako da kaze da je kompjuter sto posto. Motor bas cvakuce kad radi i ler mu pada na 500 obrtaja, da li je moguce da tako cvakuce zato sto radi na dva klipa?
  6. Punto je odjednom poceo slabo da prima gas, trokira i da cvakuce, upalio je check engine. Ulja skoro da nema na meracu ali nije palio lampicu za ulje. Jel moguce da je motor prolupao a da nije palio lampicu za ulje? Upaljen je check engine.
  7. Ne verujem, nije problem do kljuca vec auto nema struje. Sad je upalio na kablove.
  8. Alternator ispravab, anlaser ispravan akumulator ispravan i svake godine problem sa paljenjem. Nekad upali, nekad ne. Samo pogasi sve lampice i nece da upali, danas cak ni na gurku nije hteo da upali. Auto je bio tri puta kod majstora i uvek se javlja problem. Rekao je da je bila losa masa i da je to bio problem, ali auto i dalje ima problem. Zna li neko gde traziti kvar?
  9. Imam problem sa paljenjem na Puntu 1.2 16v, alternator i anlaser uradjeni prosle godine, akumulator kupljen prosle godine. Cim auto duze stoji nece da upali, a posle toga kad se vozi odmah pali. Punjenje oko 14V, kada se pali auto napon na akumulatoru ne pada ispod 10.7 V, proveravao sam sa unimerom da li vuce struju i to mi sad nije jasno kad povezem unimer na klemu i stubic kad tek stavim pokazuje 200 mA a posle par sekundi dok drzim unimer padne na oko 0,03 ili na 0 a kad opet stavim unimer sekund posle toga opet pokaze 200 mA pa za par sekndi opet spusti na 0,03-4. Sta mislite jel to znak da vuce struju ili ne?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...