Jump to content
FAS Goran

Dushman

Members
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dushman

  1. Ja radim popodne ... pa vam zelim lep provod!
  2. Ajd ja da pitam gde je to isto mesto ... posto me moj "DRUGAR" Gile nije pozvao proslog puta?!?!?!
  3. Bas sam pre nekoliko dana vozio iza njega i malo pojurio da ga stignem da vidim da li je brat po brzini, kad ono jeste 6obrzinac! Lep autic skroz! Ziv bio.
  4. Ja necu moci jer radim u drugu u nedelju ... Nikako da mi se potrefi da odmaram! Sta da vam kazem ... lepo se provedite.
  5. Mozda nesto sa mnom nije u redu ali je meni lepse izgledao sa belim felnama!
  6. Eeee sunce vam vase... Pa bre imate moj broj telefona pa javite kad vidite da me nema na forumu!!! o ti je kad odes na posao i ostavis ukljucen lap top, a zenu mrzi da ukljuci svoj pa mi poiskljucije sve otvorene stranice i onda kad je pitam sto mi je to uradila kaze NISAM JA NISTA PIPNULA!!! I taman da se ne setim da pogledam forum dva dana i odama neke novosti!!! Bas mi je krivo sto nisam bio ... mada sam radio dugu ali vidim da je trajalo do kasno u noc!
  7. Sto se mene tice skup je protekao sasvim korektno ... Ne planirano smo zavrsili neke sitnice oko automibilcica ali tako je to skoro svaki put kad se Gile i ja organizujemo sa ljubimcima ... Sto bi rekla Giletova zena " VAS DVOJICA NIKAD NECETE DA KUPITE NOVE AUTOMOBILE JER STA CETE POSLE DA PRCKATE OKO NJIH"! EVO I MALO SLICICA CISTO DA ZNATE STA STE PROPUSTILI. SLEDECI SKUP MOZE KOMOTNO KOD MENE PA DA URADIMO OPET NESTO KORISNO!
  8. Dajte taj link da se smejemo JOS MALO!!!
  9. Gde moze da se kupi samo gumica za zadnji brisac?!
  10. Pa nadji meni jednu ZIMSKU, da je lakse doteras!!!
  11. Gile Vidi da ga nisam negde u Novom Sadu izgubio?!?!?!
  12. Pa sad ... mozda mi je Gile i pokazao ali mi nesto pamet ovih dana nije jaca strana. Ajde brze malo sa tom fotkom PICAJZLOSU ooovaj CEPIDLAKO!
  13. Nisam upoznak o kakvom je privesku ovde rec?!?!
  14. Bas onako kako sam i citao na forumu bilo je juce na servisu. Maksimalno profesionalno i korektno zavrsen posao.
  15. HAHAHAHHAA LUDAKU LUDI!!!! Ma bre filteri za fotkice malo ACDSee ili Photoshop sta ti padne pod ruku. Malo dodas boje, malo skines senku malo ovo malo ono i eto ti ovo ono. A inace to te je pitao MOJ SURAK ... mozda se lazno predstavlja.
  16. Jeste filter u pitanju ili je kraju samo odradjena da bude u ogledalu ... nista bitno.
  17. Prošlog vikenda bio u ćaletovom rodnom mestu ... Morivić kod Šida. Selo na ušću dve reke (Bosuta i Studve) sa 5 mostova o čega 3 onako bas velika. Po mom SUBJEKTIVNOM mišljenju najlepše selo na svetu!!! Ima mnogo lepih mesta za fotkanje ali nisam baš imao vremena na pretek... Čisto da imate predstavu o kakvom se mestu radi...
  18. Odlicno ... Vidimo se u subotu. Hvala.
  19. Koliko kosta ciscenje dizni za Stila i da li je moguce da se to uradi u jednom danu jer u subotu svakako dolazim na veliki servis? Ali prvo bi trebalo da se proveri da li su one u pitanju jer imam problem sa prvim jutarnjim paljenjem od kako je pocelo hladnije vreme i par puta mi je upalio CHECK ENGINE lampicu jer ne moze da slozi rad motora neko vreme ili se ugasi posle dve sekunde i cim se malo ugreje radi savrseno.
  20. Isprobane su kad sam stavljao zimske gume i pasuju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...