Jump to content
FAS Goran

Mi An

Members
  • Content Count

    164
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mi An


  1. Da, dodate su 2 plave sa strane i fino izgleda :)

    Ma ne znam, svugde sam promenio, ali ja ne bih kupovao lemilicu jer mi u principu nece ni trebati, i ova moze da obavlja poslove.Padam u iskusenje da dam nekom da mi odradi, ali nemam pojma...Kupio sam oko 27-28 belih i imam par plavih, pa cu razmisliti sta mi je ciniti :)

    Inace, diodice u Kelco (Bul.Kralja Aleksandra 326) su 25,61 din.po komadu, a u Mikro Princu (Kralja Milutina 31) su 19,80 din. po komadu.

    U pitanju su 3528 diode :)

    a iste one koje su na tabli stila su u Kelcu 14,39 din.

    Eto, cisto da vam pomognem koliko - toliko :)


  2. Auuu...Uzas :(

    Ja dobio danas neku sicu, najveca kvota je bila na Aston Vili 2.45, a najmanja 1.45 na Marsej.Igrao sam i Brondby koji je bio prekinut u 50 i nekom minutu.Rezultat na txt-u je bio 0:0 do 90. min. Hteo sam da se roknem :D

    Od jednom napisase "Prekinuto" i onda mi bi lakse :)

    Malo pre bacih pogled i videh, 1:0 kraj :)

    Ne znam sto su prekidali, ali odg. mi ovaj rezultat :)


  3. Evo, dugujem informaciju :)

    Posto sam mnogo spreman sa lemilicom, napravio sam jos jednu istu gresku.Ali sam uradio kako si posavetovao, tankom zicicom sam zalemio sledece mesto gde je napravljen lem i doveo do sijalice. Na mestu druge greske sam skinuo gornji sloj kod kanalcica, i uzeo nit iz kabla, tj tanku zicicu i zalemio je za taj oguljeni kanalcic.Sad sve radi kako treba.Hvala ti jos jednom na pomoci :)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...