Jump to content
FAS Goran

Maslak

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Maslak

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto gt 1.4t

Recent Profile Visitors

953 profile views
  1. Trebaju mi pragovi za Punta mk1 '98. Novi ili polovni u dobrom stanju!
  2. Druze, to crevo ti je vakuum crevo koje meri pritisak turbine i isti prikazuje na cajgeru. Moras jace da povuces da bi ga skinuo. Pozdrav!
  3. Maslak

    Gde mogu da kupim...?

    Evo i slike, nadam se da iko ima informaciju gde bih mogao da nabavim ovo...
  4. Maslak

    Gde mogu da kupim...?

    Ovaj na slici je sa Punta mk1 gt. Problem sa ovim na slici je sto je majstor rasturio mehanizam i sada ne moze da radi vise u zelji da stavi ovu "zlatnu" buksnu da spreci curenje ulja. Konstatacija problema je pojeden deo na koji nailazi poluga za povlacanje rucne zbog cega je uopste i pokusavao da stavi buksnu. Zanima me da neko zna gde moze da se nabavi ovaj mehanizam, da li to neko pravi ili ima da se kupi. Stvarno bih cenio bilo koju informaciju, jer imam problem vec duze vreme.
  5. Zanima me da li neko na forumu prodaje, zadnje celjusti za fiat punto-a gt 1.4 turbo 98'. Vec 2 dana trazim, pa me zanima da li neko ima predlog gde i kao krajnja solucija, da li mogu da se stave neke druge da odgovaruju?
  6. Skinuo sam unutrasnju kvaku sa punta mk1, zanima me da li neko zna kako da je vratim, posto je feder izleteo i nisam video gde je bio.
  7. Drugari, imam problem i nadam se da cete mi pomoci u uklanjanju istog. Fiat Punto mk.1 1.4 GT Problem se javio kada sam saznao da nemam fabricke opruge na autu, nego standardne sa Golf mk3 crvene. Levi prednji amortizer mi je procureo. Saznavsi da su mi opruge varene, potrazio sam druge i dobio od bivseg vlasnika plave sparco opruge sa slika. Kada sam pozvao razne radnje i objasnio im moju situaciju, nijedan covek nije hteo da mi kaze koje amortizere mogu da stavim, ne znajuci koje opruge imam. Trazio KyB ili Bilstein gasne i nasao sam oba, ali me oni su standardni za fiat punto gt-a sa njegovim oprugama. Moje pitanje i problem je u tome da li ja smem da oteram na montiranje sa ovim plavim oprugama auto i da stavim te amortizere za standardne opruge, da to ne bude preveliko opterecenje za amortizere?
  8. Pozdrav svima, ja sam Milan iz Beograda . Pratim forum vec duze vreme,pa posto i sam vozim FIAT znam da je ovo najbolje mesto za mene . Nadam se lepom druzenju. Vozim Fiat punta mk1 gt 1.4t 8v,1998 god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...