Jump to content
FAS Goran

Stevan83

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Stevan83

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Obrenovac
  1. Dve linije grejača na zadnjem staklu mi ne rade? Šta je najbolje uraditi? Da li postoji majstor za to?
  2. Dve linije na grejačima zadnjeg stakla mi ne rade a sve ostale rade. Šta se dešava? Da li neko zna kako se to popravlja ili gde ima majstor koji to radi?
  3. video sam da ima odličnih primeraka ali voleo bih da vidim slike baš od druga Dovle
  4. a šta to znači ePER? Primetio sam da verzija 1.6 ima 5 ili 6 brzina? Da li bi trebalo uzeti taj sa 5 ili 6? Koje su mu prednosti i mane?
  5. Oprema Alu felneElektrični podizačiServoESPParking senzoriCentralna bravaBlokada motoraABSTempomatTrebalo bi sve ovo da ima u tom paketu opreme?
  6. Reci mi otprilike šta bi taj paket Emotion trebalo da sadrži.... Hvala ti puno i vaši saveti mi znače puno baš iz razloga što nisam se do sada susretao sa Bravom
  7. Tvoj je sa automatskom klimom ili manuelnom i kako se ona pokazuje? Čuo sam da pri kupovini polovnog auta bi trebalo traziti elektronsku servisnu knjižicu? Da li je to praksa kod nas i da li postoji i da li auta koja nam stižu iz uvoza to i poseduju?
  8. Konkretno kako je se tebi pokazao taj motor 1.6? Šta znači ASR? Nemam iskustvo sa Bravom jer trenutno imam Zastavu 10 koja je 2007 godište. Zanima me kako se pokazao na dužim stazama, tipa na more? Kakvo mu je održavanje i na koliko?
  9. Planiram da kupim polovan fiat bravo 1.6 sa 120KS i dizel. Moželi mi neko reci iskrena iskustva sa tim modelom i koliko je otprilike njegova cena? Zainteresovaniji sam za model sa automatskom klimom i tu da je do 5 godina star. Hvala vam unapred. Pokušavam nešto i preko foruma da saznam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...