Jump to content

Od 17.02.2020. oko 5 časova ujutro, Forum je na novom serveru. Ako vidite ovaj tekst, to znači da ste na novom serveru/Forumu.

Ali, na dosta uređaja još nije odrađen automatski DNS refresh, pa zato znatni broj korisnika još uvek ne može da vidi ovu stranicu. U skladu sa politikom njihovih operatera i oni će u narednim satima, a najviše za 48 sati automatski dobiti nove parametre.

FAS Euroauto Goran Vlada

ivicabg

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ivicabg

  1. Ja sam bio na dosta mesta u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Ljoretu... Ali ipak Lefkada je Lefkada Takva boja mora se ne viđa često, mada ostrvo nije po svačijoj meri pre svega zbog reljefa. Da bi se došlo do nekih plaža valja se dobro pomučiti, ali trud se isplati. Zbog toga ali i zbog toga što su plaže vrlo prostrane nema gužve, pa se može prepustiti pravom uživanju Evo par sličica više slika na linku http://www.tt-group.net/forum/viewtopic.php?f=38&t=2722
  2. Cao, ja sam Ivan iz okoline Beograda, na forum dolazim da prikupim misljenja i informacije koje bi mi koristile za kupovinu novog automobila, a i ybog ostalih tema :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...