Jump to content
FAS Goran

mudri

Members
  • Content Count

    193
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mudri

  1. Idi kod elektricara ako ne znas sam, treba na euro dzeku kod radio uredjaja da ti promeni mesta stalnom naponu-u + i kontaktu. Verovatno je samo to problem.
  2. Nisam jos stigao da ga pogledam. Javicu cim ga pogledam.
  3. Bas su mu lepo legle felnice.
  4. Jel kupovao neko gume u Bosni skorije? Da li se isplati ici po 4 zimske ili all season gume? Planiram kupovinu 4 x MICHELIN 205/55 R16 CrossClimate 2. Na ipg je 9.715 RSD komad.
  5. Bas ih malo ima sa tim motorem, zato se i plastim. Ovaj mogu da uzmem za ispod 5000e i to na rate.
  6. NIsam ga jos uzeo, sutra idem da ga pogledam. Izbacicu slike ovde.
  7. Danas prodat Grande. Naleteo mi jeftino 500L sa 0.9 Twinair Turbo motorom, ima li ko iskustva sa njim?
  8. Juce sredio problem za zmigavcima koji sam imao od pocetka. Cak su radili cas ne. Mislio sam da je problem bio u ablenderu ali ipak ne, kod mene je bio problem u kablu, gubio kontakt kod dzeka. Sada bukvalno svaki prekidac, lampica radi u GP.
  9. Ipak ga nisi prodao TI ga bas mazis kad ti trosi 6l.
  10. Au kakva trka. Bravo za Banjaju. MM se borio kao lav.
  11. Jeste tvrd pogotovu sa R17, ali zato pegla krivine kao karting.
  12. Kako sluzi masina? Jesi zadovoljan za sada?
  13. Grande Punto 1.4 T-jet oko 8 prosecna potrosnja. Mislim da moze da se spusti na otvorenom na 7 ali po gradu nema sanse
  14. Odradjen mali servis, ulje i svi filteri. Sipao sam CASTROL MAGNATEC C3 5W40/4L.
  15. Podizac namesten, radio namesten, mp3 sa usb u kaseti funkiconise bez greske, samo treba fles formatirati u fat32. Povezao sam mobiline preko bluetooth-a. Malo sam provalio da mi ne radi otvaranje gepeka iz auta, preko kljuca radi, da li je neko imao slican problem?
  16. Probao nece nazalost Ispravka, ipak radi. Morao sam da iskljucim cancheck.
  17. Video sam da na KP ima nov roler za 800din ali me mrzelo da ga budzim pa sam uzeo kompletan ispravan. Kazu da nije lako sajlu namestiti da lepo otvara zatvara. https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-auto-stakla/podizaci-stakla-za-fiat-grande-punto/oglas/93658776?filter_id=1400250838#photoBig Inace kod mene u Arandjelovcu, lik na otpadu ti za 30e i zameni. Neko ga sam odradio vec pola posla pa cu sam i zavrisiti
  18. Hvala svima na savetima, javljam sta sam sipao kad odraidm servis. Juce mi prestao da radi podizac vozackih vrata. Danas sam ga rasturio vidim pukla okrugla plastika preko koje ide sajla. Uzeo sam polovan podizac za 30e. Kasnije treba da ga namontiram.
  19. Koje ulje da sipam u njega, U servisnioj knjizici sam video da je do sada sipano Liqui moly 5w-40 toptec. Da nastavim sa njim ili da menjam?
  20. Na greskama se covek uci, cesto sam menjao autobile a nisam znao za to.
  21. Niko nema na stanju trenutno. Probacu da popravim moj, cesto ne radi pa sam od sebe proradi.
  22. A recimo trenutno imam 3 auta na mom imenu. Jel mi bonus vazi na svaki od tri ili na samo jedan koji izaberem? Kako mogu da proverim koji mi je premijumski stepen? Nisam pravio nikakve udese tako da bi trebalo da je 1.
  23. Nisam, ne znam ni kako se to prebacuje. Pre par dana sam registrovan Astru 2009 1.6 115ks ista cena je bila kao i za GP 1.4 120ks.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...