Jump to content
FAS Goran

AcaKs

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AcaKs

  1. Надам се да није проблем да поставим овде питање. Купио сам Крому пре два дана, задња десна врата не могу отворити ни споља ни изнутра шта ли узрок и да ли је могуће скинути тапацир у том случају. Такође потребна ми је шоферка са сензором, Крома је 2008г. Може одговор овде а може и на 0642860383
  2. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    Primoran sam da dodatno spustim cenu na 5.000e (kupio sam motor) Rezerni set felni nije uključen u cenu.
  3. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    Zamenu za? Možeš i na 0642860383
  4. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    Aktuelan je još uvek, moguća je zamena.
  5. Kupujem prednja desna vrata i krilo za Punto classic, ponude mi možete slati ovde ili na 0642860383.
  6. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    Zupčasti je menjan na 132.000km Ulje i filteri na 192.000km.
  7. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    Ko će Srbima ugoditi i ja više preferiram automatik. Ljudi moji, vozio sam razne automobile, ali ovo je raketa, svaki put kad odem po kraju da se provozam ili do prodavnice kažem neću da ga gazim ali ne vredi, vuče me zvuk i snaga auta. Potrošnja mu je 120-140 8l, gradsku ne znam ali sam bio do kruševca i nazad nekih 30ak km i po borbu je 8.4 tako da sam prijatno iznenađen tim prosekom. Sipao sam mu u Subotici pun rezervoar g drive 100, nadam se da nije greška, ima neki lep miris to gorivo. Takođe da bih prošao AMSS morao sam da menjam lonac jer je Remus i nije fabrika, kao i obrve, stavio farove od drugarovog golfa.
  8. AcaKs

    P: VW Golf 5 GTI

    E da, zaboravih za to pravilo. Naravno da može.
  9. Zdravo ljudi, pre par dana dovezao sam ovaj automobil iz Švajcarske. GTI je u odličnom stanju, motor, menjač, trap sve je 1/1, na haubi ima par manjih udubljenja kao da se neko naslonio rukama. Auto ide kao metak, na njemu su Bridgestone potenza sve 4 letnje gume koje su baš dobre, takođe poseduje i zimski set guma sa alu felnama 16'(Continental winter contact) . Za više informacija pozovite 0642860383 2006 197000 200ks 6 brzina manual Cena: 5.800e Ps. Može zamena za Punto 1.3mjtd
  10. Auto je prodat, hvala svima na komentarima.
  11. Ništa onda povećaću na PA da izjednačim Nov, Luk (39.000din Delmax) plus ruke 10.000din Evo slike, nov i stari. Jedina razlika između njih je što se na starom čulo zvec zvec kad je hladan, niti je tresao niti šta drugo.
  12. Pozdrav gospodo Hristos se rodi!. Evo mene opet, Zamajac je promenjen auto radi kao sat, pu pu da ga ne ureknem Obzirom da sam uložio određenu sumu novca za kupovinu zamajca, njegovu zamenu, shodno tome i cena je veća i iznosi fiksnih 4.500 evra (P. A 4650), takođe moguća je i zamena za jeftiniji auto...
  13. Nisam brate to je ono što me i muči. Moj brat od strica drži servis, dolazio mi njegov majstor i reče da je on u pitanju.
  14. Tako će biti i samnom izgleda. Danas me zvao neki lik nudi mi stilo 1.9 03g i doplatu, stilo računa u 1600, reg do marta dvoje vrata međutim ne odgovara mu DSG.
  15. Nisam mislio da je problem u tome, ovaj dečko kupio drugi za 4250
  16. Zamajac košta oko 280-300e, plus ruke od 50-70e danas se raspitivao, tako da auto može da ode za 4.000e naravno ako nekom takav paše. Danas se vozih sa drugom u njegovom B6 06 2.0tdi, njemu se čuje zamajac, čak mu se instrument tabla trese od vibracija, njegov je manual.
  17. Probaću ovako da prodam auto ukoliko je moguće. A moraću da se konsultujem još sa nekim majstorom.
  18. Da, prestane na dodir gasa i kada je u brzini, samo na leru radi tako. Kapiram i ja da on ne moze od rupe da strada to sam povezao jer se desilo par dana kasnije, auto je sasvim normalno radio sve do tada zato mi je cudno kako to odjednom da se dogodi.
  19. Ovaj majstor reče da u tom zamajcu imaju dve opruge i da kada se auto ubaci u brzinu tada prestaje da se čuje taj zvuk zveckanja jer se te opruge nategnu.
  20. Ja sad ne marim da ga pogledam u dvorištu, prvi koji dodje prodacu ga jer nemam više poverenja u to vozilo. Probaću da snimim neki video zapis, čisto da vidite o čemu se radi. Iskreno dao sam za njega 2.900e, sa carinom i troškovima izašao me par desetina evra više od 4k, tako da gledaću da budem na nuli, jel bi to bila fer ponuda šta vi mislite? Moj drug mi nudi zimske gume sa čeličnim felnama za 80e, mogao bih da prodam felne sa ovim gumama za nekih 350-400 a da spustim još malo cenu, mada mi je to nekako jajarski.
  21. Nisam se ni ja nadao tome ali eto. Interesantno mi je da se auto uopšte ne trese prilikom gašenja, samo taj zvuk udaranja pleka o plek.
  22. Dolazio mi jedan majstor, on sumnja na zamajac, kaže da mogu ovako da vozim dugo, naravno nemam u planu da to popravljam, skinuću cenu kupcu za tu intervenciju. Кoliko može da košta taj zamajac, menjač radi perfektno, pretpostavljam da bi samo on trebao da se popravi?
  23. Hmm, sutra dolazi jedan sa majstorom da pogleda auto valjda će on znati da ustanovi šta je u pitanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...