Jump to content
FAS Goran

2.0 20V

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2.0 20V

  1. Pozdrav svima, Da li neko ima, ili ima savet gde da potražim, levi, vozačev retrovizor, ali elektro sklopivi? Idealno bi bilo da bude u srebrnoj boji. Po oglasima nisam uspeo da nađem.
  2. Pitanje za Ryan-a Na lybri 2.0 skinut je kat., (takvog sam ga kupio). Posle flexi creva ima "nekakav" lonac, cevku pa zadnji lonac. I na plinu i na benzinu ima ruzan miris sagorevanja. Da li bi imalo smisla vracati katalizator i postoje li neki univerzalni za lybru? Kolika bi cena, orijentaciono, bila da se vrati kat.? Takodje i pitanje vezano za Mitsubishi Galant 2.0, benzin, karburator, 8V, E33A, 82 kw, 1990god.: Trebalo bi zameniti flexibilno crevo i zadnji lonac. Koja bi cena tu bila? Relativno skoro je menjan mali lonac, cev pre njega i cev posle njega do velikog lonca, tako da bi to trebalo da je u redu. Unapred zahvaljujem na odgovoru. Bane
  3. Pozdrav svima Ja sam Bane i od skoro vozim Lybru 2.0 SW sa LPG, naravno. 1999 je godiste, ali se dobro drzi. Izgleda kao 2002.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...