Jump to content
FAS Goran

John

Members
  • Content Count

    274
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by John


  1. Ha ha koji ste vi klosari. Samo da cinkate. Gledam mog komsiju koji se isto tako smeska a onda mi posalje komunalce sto trosim vodu (kreten ne zna da imam bunar i da je u pitanju teh. voda) i bez blama posle toga dodje da trazi uslugu. Naravno ja mu učinim jer uživam u tome da ga gledam koliko je jadan.


  2. Toro boca 44l, ventil uvek reaguje na 36-38l zavisi od pumpe do pumpe, na MBGvozdovac dosao na plin (bilo jos u boci) stalo 45,04l. Imali su srece sto sam kasnio, inace im ne bih platio, sacekao murju i potpisao sluzbenu belesku u kojoj bi stojao moj broj boce i izvestaj sa kase za tociono mesto i lagano se odvezao


  3. Za GP:

    - prednja kljesta komplet sa nosacima, crevima diskovima 257mm, plocice idu gratis -stanje nesto preko pola

    - dobosi komplet sa paknovima, glavcinama, lezajevima, koc.cilindrima, sajlama rucne

    SVE PRESLO TACNO 50.563KM I U ISPRAVNOM STANJU

    CENA: 120e fiksno, zamene dogovor

    GRATIS TUTELA TOP4 md/26.01.2012

    064/167-4-654

    sq5610.jpg

    sq5611.jpg sq5612.jpg

    sry za slike, slikano ves masinom


  4. pedala krepala da sam umro danas ne bi imao pojma da se neki idiot setio da ustedi na tezini i napravi plasticnu pedalu kvacila!!!

    pedale su plasticne iz razloga sto su i pravljene da popucaju pri eventualnom sudaru kako bi ti nanele sto manje povreda po nogama. Kocnice se prave od profilisanog lima da kad predjes neku granicu sa stiskom da se iskrivi prema patosu a ne kao kod yuga da ti metalna papuca precvika zglobove na nogama.

    Isto je i sa teleskopskim sipkama volana. One su tu da bi se skupile pri eventualnom sudaru kako ti volan ne bi zdrobio grudni kos, a sekundarni razlog je to sto se istom dobija mogucnost podesavanja volana po dubini

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...