Jump to content
FAS Goran

MarkoCu

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About MarkoCu

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac
  1. Pozdrav svima, nov sam na forumu. Naime, imam Punta mk2, sa blaupunkt radiom, navigacijom i cd changer-om. Pre nekoliko dana sam oterao auto kod majstora na mali servis, kada sam uzeo auto, video sam da mi je majstor skidao akumulator, jer se resetovalo sve sa tripa i radio mi je trazio kod. Ukicao sam kod, i od tad mi cd changer ne ocitava cd-ove. Tacnije, on prepozna cd na trenutak, ocitava, kao da se muci, i posle toga izbaci kao da je cd prazan, pa kasnije kao da cd uopste nije ubacen. Ekran mi ne pokazuje neke linijice pa mi je malo otezano da procitam sta pise jer je na nemackom. Pre toga je sve super radilo. Ne znam sta da radim, ako je neko imao slicna iskustva ili ako ima neki savet dobro bi mi dosao.
  2. Pozdrav svima, nov sam na forumu. Naime, imam Punta mk2, sa blaupunkt radiom, navigacijom i cd changer-om. Pre nekoliko dana sam oterao auto kod majstora na mali servis, kada sam uzeo auto, video sam da mi je majstor skidao akumulator, jer se resetovalo sve sa tripa i radio mi je trazio kod. Ukicao sam kod, i od tad mi cd changer ne ocitava cd-ove. Tacnije, on prepozna cd na trenutak, ocitava, kao da se muci, i posle toga izbaci kao da je cd prazan, pa kasnije kao da cd uopste nije ubacen. Ekran mi ne pokazuje neke linijice pa mi je malo otezano da procitam sta pise jer je na nemackom. Pre toga je sve super radilo. Ne znam sta da radim, ako je neko imao slicna iskustva ili ako ima neki savet dobro bi mi dosao.
  3. Pozdrav svima, nov sam na forumu. Naime, imam Punta mk2, sa blaupunkt radiom, navigacijom i cd changer-om. Pre nekoliko dana sam oterao auto kod majstora na mali servis, kada sam uzeo auto, video sam da mi je majstor skidao akumulator, jer se resetovalo sve sa tripa i radio mi je trazio kod. Ukicao sam kod, i od tad mi cd changer ne ocitava cd-ove. Tacnije, on prepozna cd na trenutak, ocitava, kao da se muci, i posle toga izbaci kao da je cd prazan, pa kasnije kao da cd uopste nije ubacen. Ekran mi ne pokazuje neke linijice pa mi je malo otezano da procitam sta pise jer je na nemackom. Pre toga je sve super radilo. Ne znam sta da radim, ako je neko imao slicna iskustva ili ako ima neki savet dobro bi mi dosao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...