Jump to content
FAS Goran

MilosLB

Members
  • Content Count

    240
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MilosLB

  1. Ništa, uložio pare u sređivanje stana, jbg, ipak tu provodim više vremena [emoji16]
  2. Pa kada je ovako vreme ja prvo isprskam auto sa penom, da popusti malo to blato što se zalepilo, pa onda u drugom krugu pod pritiskom operem, zatim vosak, pa ispiranje. Ja grandišu operem, ali stvarno operem sa jedno 3-4 žetona kada je musav u fulu [emoji6]
  3. Za ovaj zimski period, a i letnji, mogu reći da je BAZA u Vodovodskoj 166 odlična, zimi je čak topla voda na puškama, dobri usisivači, dobar pritisak, dobra hemija, imaju i jedan aparat za parfemisanje kola sa 3 mirisa, za insekte tečnost u svakom boksu, svoje krpe i silikonski skidač vode sa vozila, a i tečnost za sjaj guma. Ja uvek idem tamo. Imate i da popijete kafu, sok za jedan žeton....zadovoljan.
  4. Ako se ne čuje da je škripa metal-metal, onda je sigurno neki gumeni deo stradao, tj. silen blok, mislim da je dovoljno da je pukao i da proizvodi takav zvuk. Ja sam na prednjem delu imao sličan problem, dolazio je zvuk kao iz amortizera, a na kraju bile gumice balans štangle. Na neravnom se uglavnom javljao zvuk i kada se penjem na ivičnjak, kao da žvaće nešto.
  5. Ne, ništa, samo kada sam u većem stepenu prenosa i bez gasa se spuštam niz brdo, pa zabodem gas, i kada stojim na semaforu dugo pri kretanju i nema ništa više.
  6. Hvala puno na info, proveriću, pa ću pisati šta je kada ustanovim problem.
  7. Pozdrav društvo. Problem koji sam primetio se ogleda u tome da kada vozim nizbrdo bez gas (u 4. brzini sam) ili kada stojim na semaforu dugo i dam gas da krenem izleti u momentu davanja gasa sivkasto - plavi dim i to je to, u daljoj voznji ga nema, ni kada u mestu stojim, a i probao sam da ga turiram malo i ne izbacuje ništa,samo u gore opisanoj situaciji se to dešava. Većina mi kaže da su to izduvni gasovi koji ostanu u auspuhu, nema pritiska da izbaci, a mene nervira to što koliko vidim samo se meni dešava,nisam primetio na drugim kolima. Ne troši ulje, nije se povećala potrošnja goriva, nema promene u zvuku turbine,ide auto normalno. Jel imao neko iskustva, čemu da se nadam?
  8. Hvala brale. E, pa ja bih da vuče na zlatnu,tj. da bude zlatna, super je tvoja, ali bledja od one koju bih ja, ali meni bi na crnu boju legla ta zlatna kao na Subaruu, probcaćemo, pa videti kako čuči. Imao sam negde i žutu foliju za presvlačenje farova koju moram da iskopam, pa ću i maglenke u yellow da presvučem.
  9. Kada, i ako bude moglo, upašće jednoga dana valjda na dnevni red.
  10. Ove godine sigurno ne čačkam ništa oko motora, a za sledeću ćemo videti kako finansije vele....srce kaže čačkaj, novčanik kaže suprotno ....ne bih išao preko 150, a i sigurno da se ovaj turbo menja, ništa dobro nisam pročitao po raznim forumima o IHI.
  11. Evo Nešo, motam se po našem kraju i pokušavam da se vratim u ove aktivnosti
  12. Hvala broooo, nadamo se da će jednoga dana gutati prašinu
  13. Pozzz društvo, vraćam se, tj. vratio sam se 2019 u Fiat familiju, Alfa se prodala, a pošto sam gledao samo GP da pazarim, odlučio sam se da preskočim dizlo, iako su me svi savetovali za dizlo, ali prevagnuo je T-JET, nekako sam više orijentisan ka benzincima, još kada sam video turbo, rekoh sebi da je to to što se izbora motora tiče. Nije ih bilo puno u oglasima, ovaj video u kraju da se prodaje na ime kupca, zvao čoveka,video, probao, pazario. Družimo se već 1 godinu i mogu reći da sam zadovoljan, što motorom, tako i celim vozilom. Lepo se vozi po AP-u....1.januara sam se ganjao sa šurakom na AP, on vozi Hondu Sivik 1.8 2007.g, i svo vreme sam mu bio za petama, kaže da je na 180 km/č morao da prebaci na benzin da bih se odlepio, ali i on se oduševio motorom na GP.Za sada sam radio veliki servis, menjao svećice, redovni servisi i služi. Čekamo proleće pa da padne varbanje felni, mislio sam na zlatnu, kao na Subaru, onda još jedan par felni da se pazari da kompletiram letnji - zimski set, pa i neko poliranje, pošto ga je neko ne stručnim poliranjem sjebao, svirlovi po celim kolima, ali sam se prvo bavio da ga dovedem u TOP mehaničko stanje, pa onda lickanje. Evo malo nekih sličica, pa se mož gledamo na skupu kada ugrabim slobodno. Pozzzz
  14. Ahahahahhaha,ne mogu da verujem da se sećaš KVAKE-BRAVE...kakav projekat u pokušaju,ahahhaha...skupo je to bilo igranje...Da,nije me bilo baš dugo,obaveze,žena,došla deca posle,ludilo...
  15. Hvala presidente,vidimo se uskoro,kada se vec po kraju ne vidjamo,ali vidjam ti kola svaki dan,ahahhahahahah
  16. Evo i mene posle duuuuuugo vremena.Izmenajlo se tu jos koji auto,ali eto mene opet na italijanu,sada sa Fiata na AR.O kolima nema šta puno da pričam,156 1.8ts,98g.,106kw (144ks),uzet sa 170000,sada ima 192000,odrzavan kod Lakija u Žarkovu,sada malo kod Tome i Mikija,malo Pro sport (AP sport),ugradio sam mu LPG,sve u svemu zadovoljan sam kolima.Evo malko slika i vidimo se na nekom skupu,POZZZZ
  17. MilosLB

    cestitke

    Hvala vam puno,tek sad sam stigao da odem na forum.Pozzzz
  18. Brava mi ostane u otvorenom polozaju kad otvorim vrata s'polja i mora fizički da se vrati,nece sama.Prvo je počelo sa suvozačevim vratima,a sada i vozačeva.WD je radio,ali ni on ne pomaže.Ako je neko imao isti problem nek kaže moguće rešenje problema.
  19. Dobro je uradjeno i naravno strasno,najezio sam se!
  20. Jacu lemilicu,koja moze da topi plastiku,postavi cevcicu i obrni krug,ali i na lezeci deo i problem resen.Ja sam tako vario plasticne nosace fara.
  21. Onda kada je uslikana slika koju sam postavio bio sam kod Mikija u servisu jer mi se auto nije ponasao lepo na leru,varirao je ler i gasio se auto.Na kraju je palo ciscenje leptira gasa i ciscenje te sisice koja se kod mene zacementirala,a i ona je bila glavni krivac tih oscilacija.Sta hocu reci,jeste da je to isto bitan faktor na kolima,inace ne bih bio tu.Probaj da ga zalepis nekako ili se obrati Mikiju za pomoc,mozda je imao iskustva sa tim.Pozz i obrati paznju sledeci put da ne polomis jos nesto. Zaboravih,mislim da ti je tema na pogresnom mestu,tj.za probleme na kolima pisi na TEHNICKI PROBLEMI-OSTALI FIAT MODELI. Da admini ne bih prebacivali postove.
  22. Taj kraj bi trebalo da ide na sisicu kod kucista leptir gasa,koja je tu otprilike gde je tebi i ispala.Evo ti slicka,ali sa punta 1.2 16V,pa vidi jel moze da ti pomogne nekako. Pozz Izvini,sad sam se zagledao u tvoju sliku i siguran sam da ti se odlomila ta sisica,proveri na crevu ono sto ti viri iz njegovog zavrsetka.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...