Jump to content
FAS Goran

FiatStilo

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FiatStilo


  1. Flet sam uzeo u M&G Electronic u Nisu, mislio sam da je istio kao i fabricki, ali sam pogresio, siri je od fabrickog, tako da sam ga iskoristio za vezbanje a kasnije sam prepravljao fabricki flet. Jeste da je zeznuto za lepljenje ali se ne tope zice. Posle lemljena sam prelio lemove plastikom da se ne bi odvojili.

    Jel zna neko mozda koji releji su mi potrebni da bi se video signal prebacivao sam, bez prekidaca, kada ubacim u rikverc?


  2. Nisam probao Setup, zbog toga sto je vec bilo na engleskom. Muku sam mucio dok sam uspeo da narezem firmware9.8. Kada sam ga rezao u Nero, izbacio mi na kraju poruku da je uspesno narezano i kada opet vratim CD u komp, pokazuje kao da je prazan disk. Pokusao sam vise puta, i bacio sma 4-5 diska i na kraju sam resio da probam sa tim diskom, bez obzira sto komp ne prepoznaje sadrzaj na CD. I uspeo sam da instaliram firmware. 

    Sredio sam malo i dugmice na navigaciji, evo nekoliko slicica.

    IMG_20160319_221014.jpg

    IMG_20160319_191949.jpg


  3. Zdravo drugari. Uspeo sam na napravim sve po uputstvu Mijailovica P. ali sam naisao na drugi problem(iako sam mislio da ce to biti najlaksi deo posla) a to je skidanje radia.
    Koristio sam razlicite debljine zica, najdeblje(velicina otvora rupice na radiju) koja moze samo malo da se gurne, srednja koja moze do pola i najtanja koja upada do kraja ali se nista ne desava  :question:  pa me zanima da li postoji neka fora oko skidanja ili je problem do mog radija? 
    Ubacicu nekoliko slika kako je ispalo(ali jos uvek nije zavrseno) :)

    image.jpg
     
    image.jpg
     
    image.jpg

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...