Jump to content
FAS Goran

anjavlada

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About anjavlada

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/08/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.6
  1. Da li je iko ovo primetio. U pitanju su iste ambalaže od 2 litra a cena je više nego drastična AP Sport Autoricambi
  2. @ ivan.ik @ totti Hvala vam prijatelji. Nadam se da su i ove informacije koe sam dao u prethodnom postu nekome od pomoci Kontaktirao sam Simu na PP tako da nesto cu resiti. Mozda ne odmah ali u narednom skorijem periodu Hvala jos jednom svima
  3. Celu sam temu od početka pročiato. I mene isti problem muči kao i sve ostale koji nemaju drugi ključ i koji nemaju kod karticu. Ono što sam danas proverio a vezano je za Niš i delom Beograd je da je cena izrade komplet ključa za Fiat STILO kod Lukača 150 Evra, ali ima povoljnija varijanta preko puta auto pijace u centrali COOL taxi-ja koji takođe rade kodiranje i narezivanje. Cena kod njih je 40 Evra ali ključ nije skakavac i nema elektroniku za daljnisko otključavanje/zaključavanje već SIGURNO otvaranje vrata ključem i startovanje auta. Takođe je kod njih (ako im se odnese ceo ključ sa transponderom i elektronikom i da je skakavac- ono što JA ili neko od nas na forumu NABAVI) ostaje samo kodiranje i to košta 20 Evra. Ali ako je Sima-Kojot jeftiniji sa cenom bez obzira bio on u Mladenovcu ili u BG možda bih i upalio Stila i vrlo rado kod njega narezao ključ Za karticu sam zvao DELTU i oni više NE rade kartice jer nisu više zastupnici za Fiatova vozila a Auto Mig iz Niša ne izražuje plastiku već šalju e-mail pa Fiat odgovori i taj odgovor vam se odštampa na običnom papiru, nosite sa sobom a cena je prava sitnica tj. 6500 RSD. I NE mora se otići autom kod njih već samo sa važećom saobraćajnom i da ste vi naravno vlasnik.
  4. Za druženja u svkom obliku sam uvek ZA tako da okupljnje neće proći bez mene
  5. Hvala zemčo na dobrodošlici i na lepim zeljama. O Stilu znam taman koliko sam odavde pročitao u zadnjih 4-5 meseci a danas došao u klub. Smatrajte kao da ništa ne znam ali... Saveta ovde ima pregršt. Ima tema koje su se KAO ponavljale, one koje se započnu pa odu u off, krajnje dobronamernih, povremenih prepucavanja kroz temu, dokazivanja, oprobavanja, preporuka ... ali ima stvarno dosta toga što može biti od velike pomoći i koristi. O mom ljubimcu na strani za predtsvljanje automobila članova. Još jednom hvala svima na toploj dobrodošlici
  6. Hvala na dobrodošlici Prethodni auto je bio LADA RIVA pre nekih 15-ak godina. Ja se iskreno nadam da ce Stilo služiti i mene i moju porodicu.
  7. Da se predstavim Aleksandar, 42 godine, teh. za računarsko radarska sredstva, i tek kupio stila (u mom životu tek drugo auto)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...