Jump to content
FAS Goran

TODORANELE

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav ljudi, imam na prodju glavu motora za themu 2.0 16v turbo, glava je komplet uradjena {ravnanje,ventili,gumice} glava je bez bregastih osovina.
  2. Da li neko zna gde ima da se kupe zadnji rubovi (polumeseci) za THEMU?
  3. Sta predlazete gde ja da nastelujem ventile posle zamene bregastih osovina?
  4. Hvala na savetu,tako cu i da uradim,moram da nadjem majstora.
  5. Menjam bregaste pa bih stavio nove plocice prilikom stelovanja,kupio sam alat za stelovanje ventila,samo u Aleksandrovcu nema majstora koji bi mi to korektno uradio,pa zato me interesuje od kog auta pasuju plocice da bih nabavio.
  6. Da li neko zna da mi kaze da li su na mojoj THEMI 2.0 16v plocice za stelovanje ventila iste kao kod zastave ili juga?
  7. Da li neko zna gde mogu da kupim zadnje polu mesece ili rubove za lanchiu themu?
  8. Zdravo ljudi Moze li neko da mi pomogne da se odlucim koje amortizere da stavim na moju THEMU,da likayaba ili monroe ili dampo,dajte neki savet.
  9. Vozim themu 2.0 16v turbo probao sam mnoga ulja od selenie gold,shela,castrola uvek mi je trosio po malo ulja,zadnje dve godine sipam VIRTOVO mineralno ulje na 10 000 km ne dolijem ni gram ulja,prezadovoljan sam.
  10. 834c1246 je kod motora a broj sasije je zla83400000227795
  11. Da li neko moze da mi kaze na koliko da nastelujem zazor ventila na tipo 2.0 16v?
  12. Nisam još uspeo da ga nadjem ali sam pozajmljivao od drugara samo da bih probao da budem siguran da je on u pitanju i kvačilo je sa njegovim cilindrom super funkcionisalo.
  13. Imam isti problem kao ti samo na lanči themi,zamenio sam gumice na oba cilindra dva puta sam ga ozračivao i na kraju se ispostavilo da je cilindar na menjaču imao mali ris gde je propuštao ulje.
  14. Zdravo ljudi! Da li neko zna gde bih mogao da kupim kvalitetne kablove za svecice za moju THEMU 2.0 16v,daj te neki broj telefona ili adresu prodavnice.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...