Jump to content
FAS Goran

dedamrak

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About dedamrak

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Doljevac
  1. Da 8 ventila. Osetno slabiji od brava 1.6 16v ali dosta manji potrosac. Savrsen za grad.
  2. Zdravo svima, Zovem se Bojan. Zivim u Nisu. Vec 3.5 godine i 150.000 km sam vozio Brava '97god. 1.6 Benzin/Plin, ali ode on pre nego sto ja stigoh da vam ga predstavim. Kako sa bebom dodje i potreba za autom sa vise vrata , a moj Bravo me je odlicno sluzio, odlucim se da ostanem u Fiat taboru i kupim pre dva meseca Grande Punta 1.4 benzin sa BRC sekvent plinom, uvoz is Italije. Ispade od poznanika posle kraceg upoznavanja. Auto u super stanju, registrovan cele godine, atest plin, alu felne, dva seta guma, kuka, klima digitalna automatska radii, super motor, ne trosi ulje, ne cuje se kad radi. Nema dusu da povuce, ali super potrosnja i jako sam zadovoljan. Par sitnica oko sminkanja da se sredi unutra i spolja vrlo lako i uz malo ulaganje. Sve u svemu ok auto. Trenutno me nesto muci, ali o tome u zasebnoj temi koju sam vec postavio.
  3. Zdravo drugari, prelazim odmah na stvar: Imam Grande Punta 1.4b sa BRC plinom, kupio ga pre oko dva meseca i sve bilo super do pre nedelju dana. Pri prvom paljenju ujutru ili nakon duzeg mirovanja moram da verglam jedno 10-ak puta pre nego sto upali. Pri verglanju se upali a zatim odmah i ugasi. Kad ga napokon upalim nece iz prve da prima gas i radi bez sauha iako je hladno na 800 rpm. Hoce da primi gas samo postepeno i vrlo polako. Cim se zagreje radi ok s tim sto se u voznji kad stanem na semafor ugasi ponekad. Malo pre mi se cak i desilo da stanem na raskrsnici, auto radi na 1200 obrtaja i papucica gasa ne radi nista. Stisnem, pustim polako gazim....NISTA. Motor mirno radi. Ugasim, upalim, sve OK dok se ne desi opet obicno kad dodje do ler obrtaja. Pri voznji na otvorenom putu sve je ok. Imam pola rezervoara benzina i pun rezervoar plina (zadnji put sipana 98 oct na eko pumpi i kao i plin). Radi i na jednom i na drugom isto. Prebacuje bez problema, ne primecuje se prelazak na plin, vuce skoro identicno, stvarno super. Pre oko mesec i po odradjen full veliki servis, ubrzo nakon kupovine. Pre dva dana nakon noci od -20 C ispraznio sam akumulator pokusavajuci da ga upalim. Ukoliko je neko imao slican problem ili ga i dalje ima a ja ga nisam nasao na forumu, javite molim vas. Sutra idem do brata automehanicara koji mi odrzava automobile da gledamo sta je, pa bi svaka sugestija dobro dosla. Siguran sam da sam se obratio na pravo mesto. Hvala unapred. (odo da se predstavljam ) Bojan

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...