Jump to content
FAS Goran

Sloba2211

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Sloba2211

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9jtd
  1. Hvala na savetu, vidiš o tome nisam razmišljao. Pitao sam na jednom otpadu i prodaje čovek ali samo kompletno ( što je normalno), a da kupim neke druge pa i da su kvalatentni treba ih nekako ugraditi odnosno ubudžiti.
  2. Imam BOSE u Lybri limuzini i stvarno je odlicna muzika, ali imam i mali problem. Zvucnik u zadnjim levim vratima mi krci kada muzika nije jako pojacana, kada se pojaca radi normalno. Skinuo sam masku i video da ima ostecenja na samoj membrani, kao da je malo deformisana. E sad je pitanje da li ima negde da se kupi samo taj jedan zvucnik jer su mi ostali potpuno ispravni, ili da eventualno zamenim oba zvucnika iz zadnjih vrata (mislim da su 160mm) sa nekim drugim kvalitetnim zvucnicima?
  3. Mislim na prosečnu. Kada prebacim na opciju key onda pokazuje trenutnu doduše sa malim zakašnjenjem. A i primetio sam da kad stojim u leru trenutna potrošnja je ravno 10l, pa se zbog toga verovatno i prosečna podiže.
  4. Ma samo me je zanimalo da li je to neki kvar ili je to tako fabricki lose odradjeno.
  5. Pozdrav svima nov sam na forumima pa izvinite ako negde pogresim. Postao sam vlasnik lybre i stvarno sam odusevljen autom, nikakvih zamerki nemam ni problema na autu osim sto mi bord pogresno pokazuje potrosnju. Auto mi trosi oko 6.5 do 7l ali na kompu ne spusta ispod 8l.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...