Jump to content
FAS Goran

bojan922

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala druze, procitao sam sve sto pise u ovoj temi, najverovatnije cu pazariti jednu lybru, samo prvo da prodam bravo. Poz
  2. Pozdrav drugari sa foruma. Trenutno vozim Fiat Bravo 1.6 16V ali zbog potrebe za vecim autom planiram kupovinu lybre. Zanima me iskljucivo lybra 1.9 jtd. Jel mi moze neko reci kakve su cene odrzavanja, koliko je skuplje odrzavanje od fiat brava, koliko kosta veliki servis . Hvala unapred
  3. Da ne otvaram novu temu,evo moze ovde...Imam jedno pitanje,ne radi mi desni brisac,kod suvozaca,e sad, sta moze da bude,da li se samo odkacio i da li bih mogao to sam da resim,koja je procedura?
  4. A jel mozes da mi kazes koliko kosta ciscenje dizni odprilike? I koliko vremena treba za to? Hvala unapred
  5. Znaci kablove da promenim...Pitanje za ciscenje dizni,jel mogu to sam da uradim,sa onim sredstvom sto se sipa,ili?
  6. Pozz ljudi...Da odmah predjem na stvar-imam problem sa ovim automobilom.Naime moj fiat bravo trese,odnosno gusi se pod malim gasom,u prvoj brzini se to najvise oseca,ali oseca se po malo i u ostalim.Znaci kad dodam vise gasa nema toga...Sta bi to moglo da bude?Da napomenem da jednom nije hteo da upali auto i majstor je rekao da su svecice bile zamascene,ociscene su,ja sam kupio nove al jos uvek ih nisam zamenio.Da li je moguce da je zbog sveica?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...