Jump to content
FAS Goran

l_milos83

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

  1. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
  2. Ukazala se prilika za nabavkom mladjeg i veceg auto pa polo id na dobos. Uvazeo sam ga 12.2016. Sa 126000 sada je na 157000. Nisam imao vecih servisnih intervencija, a pored redovnog servisa ulozio sam u gume 4 wintere odmah kad sam ga uzeo i dbe nove letnje continental ove godine. Nov akumulator... moguca svaka provera. Ono sto ja znam auto je super. Estetski treba da se sredi. Pogledati slike... Cena na oglasima 3250. Moze manja korekcija za forumase ako se neko odluci. Milos 063 359753 http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12893856/volkswagen-polo-12 Slike kacim popodne.
  3. Radi druga, radila je normalno pre toga osim migavca
  4. Molim vas za pomoc, juce sam skinuo stop svetlo da zamenim sijalicu, i primetim da je dzek malo nagoreo, kada sam vratio cela stopaljka je izgubila kontakt. Gde da nadjem dzek i kako to da resim?
  5. I ja sam bio prvi put u nedelju i potrudicu se da opet dodjem. Iako mi je zarkovo blize dolazim prvo kod intera sigurno ce biti zanimljiva voznja do tamo. Samo da ne bude hladno opet.
  6. Uff, jaka cena da sam bio tu kad su se ove prodavale ne bih casio casa :-) Po meni najbolje nesto sto se naslo na forumu
  7. Uf odlicne su narocito ove fiatove? Daj neki link da vidim cenu.
  8. Onda je 8v :-) A sta mislite koje al. felne bi odgovarale mozda 16?
  9. Mislim da nije 8v vec obican moslim da je 60 konja, a da je 8v 65ks OK. Hvala na savetu. Maglenke su super ideja mada ne znam gde bih ih nasao i po kojoj ceni?
  10. Evo jos malo slicica Sta bi trebalo prvo da uradim na njemu sto ne zahteva prevelike finansije?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...