Jump to content
FAS Goran

GULIVER

Members
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About GULIVER

  • Rank
    AK Stojanov

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Stojanov

Recent Profile Visitors

2045 profile views
  1. Poštovani, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo u prilici da Vam, u saradnji sa kompanijom FCA, ponudimo jedinstveni proizvod na tržištu - ''essential care light ugovor'' za pomoć na putu u trajanju od godinu dana. U okviru tog ugovora imate pravo da neograničeno koristite pogodnosti koje Vam on pruža, a to je: - besplatno šlepanje na teritoriji Srbije i EU, - besplatna pomoć na putu koja podrazumeva startovanje motora pomoću kablova/bustera ili zamena točka rezervnim, - zamensko vozilo u trajanju od maksimalno 6 dana u slučaju čekanja na rezervni deo koji onemogućava bezbedno i ispravno funkcionisanje vozila ili teže havarije gde vozilo nije pokretno. Cena ovog ugovora u okviru promotivne akcije sa 50% popusta iznosi, za putnička vozila brenda Fiat 10€ sa PDV-om, odnosno 12.50€ sa PDV-om za teretna vozila i putnička vozila brenda Jeep i Alfa Romeo, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan izdavanja računa/registrovanja ugovora. Ugovor se može registrovati za vozila starosti do 8 godina.
  2. Hvala za sugestiju ali nikad ne komentarišem druge brendove i njihovu poslovnu politiku naročito po pitanju garancije. Kompanija FCA je omogućila Kupcima da za nepunih 600 EUR imaju 7 godina garancije zaključno sa 200 000 km. Po isteku 7 godina za 10ak EUR registrujete jedinstveni ESSENTIAL CARE LIGHT ugovor, ponavljam jedinstven na evropskom tržištu gde u toku jedne godine imate mogućnost da neograničen broj puta koristite mobility usluge kao što su: pomoć na putu, šlepanje, hotelski smeštaj, taxi prevoz itd. u zemlji i inostranstvu. Dokazano funkcioniše jer sam lično posrednik između call centra i korisnika. Molim Vas da po pitanju garancije pišete na gore navedeni mail. Hvala unapred. Pozdrav!
  3. Poštovani vlasnici sledećih modela vozila: FIAT 500, 500L, 500X i Panda ( isključivo putnička vozila ) imate mogućnost produžetka garancije po uslovima koje do sada kompanija FCA nije imala prilike da pruži svojim Kupcima. Naime radi se o akciji tzv. "Duža garancija po nižoj ceni" gde možete za svog Fiat ljubimca obezbediti dodatnih čak 5 godina garancije uz popust do 40% po sledećim kriterijumima: Za vozila starosti 0-1 god: 20% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 3 god. 30% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 4 god. 40% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 5 i 7 god. Za vozila starosti 1-2 god: 10% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 3 god. 20% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 4 god. 30% popusta na cenu Maximum Care ugovora sa pokrićem od 5 i 7 god. Detaljne informacije: na www.fiatsrbija.rs kao i prateći Landing page (http://www.fiatsrbija.rs/landing/garancija). Navedena akcija traje do 30.06.2021. Moj savet je da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i da registrujete jedan od modela Maximum care ugovora. Kao lice koje već 13 godina radi u FCA dilerstvu predlažem dva modela produžetka garancije Vašeg Fiat ljubimca. Prvi model je dodatne 3 godine garancije zaključno sa 100 000 pređenih kilometara ( postoji opcija i sa zaključnih 150 000 km ) dok je drugi model dodatnih 5 godina garancije zaključno sa 150 000 km ( postoji opcija i sa zaključnih 200 000 km ). Za sve infomracije slobodno me kontaktirajte mailom: ivan.jakovac@fiatstojanov.rs Za registrovanje ugovora nije potrebno dolaziti u dilerstvo, potrebno je samo da pošaljete mailom skenirano, očitanu saobaćajnu dozvolu i trenutnu kilometražu Vašeg Fiat ljubimca. Uplatu možete izvršiti putem mBankinga nakon čega ćemo Vam poslati mailom Maximum care servisni ugovor kao i račun za isti. Za sve informacije, stojim Vam na raspolaganju. Kako bih Vam predočio jasnije značaj ove akcije navešću Vam jedan primer: cena Maximum care servisnog ugovora za model Fiat 500 1,2 LOUNGE // dodatne 3 godine garancije zaključno sa 100 000 km je 204 EUR sa PDV-om u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate uz popust od 40% ( ugovor registrovan u prvoj godini eksploatacije )
  4. Pozdrav svima, ovo se tiče prodaje vozila, ja sam u postprodaji. Svakako pozovete svog dilera gde ste kupili kola izdiktirajte VIN broj i dobićete odgovor.
  5. Iskreno, kao lice koje 10 godina radi u Fiat-u savetujem Vam da produžite garanciju koliko god možete. Od kada je postalo aktuelno produženje garancije na FCA vozilima bilo je situacija gde se vlasnicima vozila veoma isplatilo što što su za par stotina eura kupili jedan od dva servisna ugovora koja su trenutno važeća. Maximum i Powertrain care. Nekoliko slučajeva je bilo da je popravka koštala između 500 - 3000 eur...( menjač, alternator, kompresor klime pa i sam motor;). Shvatite to kao dodatni oblik osiguranja. Osim toga, imate pravo na zamensko vozilo do 6 dana, plaćen smeštaj i prevoz Vas i putnika ukoliko ste daleko od kuće.
  6. Iz uputstva za upotrebu, vezano za DPF: "Lampica se pali i neprekidno svetli (na nekim verzijama zajedno sa prikazom poruke i simbolom na displeju) kako bi ukazao da DPF sistem zahteva uklanjanje uhvaćenih nečistoća (čestica), zarobljenih putem procesa regeneracije. Lampica se ne pali svaki put kada je DPF u regeneraciji, već samo kada uslovi vožnje zahtevaju signaliziranje vozaču. Da bi se isključila lampica potrebno je zadržati vozilo u pokretu sve do završetka regeneracije. Proces u proseku traje 15 minuta. Optimalni uslovi za privođenje kraju procesa se postižu održavanjem brzine vozila od 60 km/h i režima motora na preko 2000 obrtaja/min. Paljenje ove lampice ne označava kvar na vozilu i nije potrebno obratiti se servisu. U nekim verzijama, zajedno sa paljenjem lampice, na displeju se prikazuje odgovarajuća poruka." "Pored ostalog signalizira da je moguće gašenje motora čak i sa upaljenom lampicom; ponovljeno prekidanje procesa regeneracije mogla bi, ipak, izazvati preuranjenu degradaciju motornog ulja. Zbog toga, preporučujemo da uvek sačekate gašenje lampice pre nego ugasite motor, prateći napred data uputstva. Ne preporučuje se dovršavanje regeneracije DPF sa zaustavljenim vozilom."
  7. Stepen začepljenja koji je doveo to toga da se ne može uraditi regeneracija i samim tim je bila neophodna zamene cele komponente. Nakon nekoliko regeneracija kvar, odnosno začepljenje se ponavljalo.
  8. Kod dizela se dešavalo da se pokvari DPF ali srećom ti su vlasnici produžili garanciju.
  9. Ko god planira da vozi automobil po isteku dvogodišnje fabričke garancije 3 i više godina najiskrenija preporuka je da se garancija produži.
  10. Ja sam u postprodaji ali ću se raspitati...imate sve na sajtu www.fiatstojanov.rs
  11. ESSENTIAL CARE UGOVOR ZA VOZILA FCA GRUPACIJE U VANGARANTNOM ROKU STAROSTI DO 8 GODINA · UGOVOR TRAJE DVE GODINE OD DATUMA KUPOVINE · ZAGARANTOVAN POPUST NA ORIGINALNE REZERVNE DELOVE U RASPONU OD 10% DO 20% ( FILTERE, METLICE BRISAČA, AKUMULATORE, AMORTIZERE, KOČ. PLOČICE…) · NEOGRANIČEN BROJ POZIVA ZA POMOĆ NA PUTU (BESPLATNO ŠLEPANJE, PREVOZ PUTNIKA, ZAMENSKO VOZILO ) KAKO U SRBIJI TAKO I U INOSTRANSTVU) · CENA UGOVORA JE 40 EUR ( ZA PUTNIČKA) ODNOSNO 45 EUR ZA TERETNA VOZILA (U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN KUPOVINE UGOVORA) DODATNA SIGURNOST ZA VAS I VAŠ AUTOMOBIL
  12. Te stvari oko prodaje zaista ne znam, u postprodaji sam.
  13. Pozovite me sutra na 0212100490 i tražite prijem vozila.
  14. Ha, jedino što znam jeste da je garancija na akumulator 2 godine kao i na vozilo.
  15. Akumulator se ne priznaje u produženoj garanciji, ako je test pokazao da je neispravan. Jasno navedeno u ugovoru koji je definisao proizvođač automobila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...