Jump to content
FAS Goran

Djole_500L

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Djole_500L

  1. Znam za problematiku, ova dva su mi bila lagana za zamenu. Za ova druga dva kojima nisam mogao da pridjem, otisao kod majstora, kaze mi da mora da se skida turbina - cena 60e samo ruke... Pa rekoh da proverim sa vama...
  2. Kolege, Ima li neko da je menjao grejace na 500l? Meni su crkla bar 3, prvi i cetvrti sam skinuo sam, proverio i zamenio, ali problem se javlja jer nema sanse da pridjem drugom i trecem. Da li je moguce da mora da se skida turbina da bi se prislo do ova dva srednja?
  3. Prva zamena zadnjih plocica na 75000km, 60%voznje otvoren put. Prednje su skroz ok, menjane na 49000. Interesantno je da se leva strana malo vise potrosila nego desna. Zanima me zasto senzori za istrosenost nisu javili nista
  4. Da ozivim malo temu. Pri skretanju levo pri malim brzinama cujem neki pistaci zvuk-struganje iz zadnjeg desnog tocka. Kada stisnem kocnicu malo se ublazi zvuk, ali se i dalje cuje. Sumnjam na plocice ali nisam bas siguran zato sto je samo pri skretanju u levo. Ima li neko iskustva sa slicnim problemom?
  5. Ocistio sam sve, zamenio cetkice za svaki slucaj i konacno sve radi kako treba i bez prekida. Problemcic koji se sada javio je taj da brisaci kada se ukljuce krenu prvo na dole (oko 5cm) pa onda odrade regularan ciklus. Nisam skidao makaze ni zupcanik da bih poremetio hod.
  6. Evo kako to izgleda: Ima li nade?
  7. Update: Skinuo brisace, plastiku, dosao do motorica, izmerio-struja dolazi do motora ali on ne vrti. Srafcigerom malo cuknem motor, momentalno je proradio. Ne znam sta mi je bilo pa sve vratim na svoje mesto, i pri prvoj probi opet nece da radi Moj zakljucak je da su cetkice. Tako da cu i to promeniti prvom prilikom kada ugrabim malo slobodnog vremena.
  8. U subotu slede provera kontakata kod motora, i onda skidanje motora, pa javljam kako je proslo. Inace, danas - jutros radili normalno (na hladnom), popodne nece pa nece. Na punticu radim sve zivo sam ali ovo mi je jos "novo" pa malo dok se naviknem Za mene je ovo i dalje jako cudno, bukvalno rade kada im se prohte
  9. Relej cujem kako cakce, ukljucuje/iskljucuje i kad rade i kada ne rade. Interesantno je sto nema nikakvog pravila. Jutros nisu hteli da rade. Danas kada krenem sa posla rade normalno u svim rezimima i stadose na pola puta. Sad izasao da probam, rade. I tako stalno. Provericu te kontakte ukoliko uspem da skinem onu mrezu preko...
  10. Pomagajte Od nedavno sam vlasnik fiata 500l, uzeo polovan. Prezadovoljan sam, ali imam problem sa prednjim brisacima. Kada ih ukljucim, nekada rade, a nekada ne. Desi se da i u toku voznje dok rade...odjednom stanu(uvek ostanu u pocetnoj poziciji). Zadnji brisac radi normalno. Nemam senzor za kisu. Zna li neko o cemu se radi ili je ovo moje fenomen?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...