Jump to content
FAS Goran

shajabusa

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About shajabusa

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    kikinda

Recent Profile Visitors

884 profile views
  1. Produvao je zvucnik u zadnjim vratima na grande puntu. Kad sam skinuo tapacirung vidim da zvucnik nije na srafove nego je zanitovan za vrata.Da li ima iko iskustva sa zamenom istih?
  2. kod mene zadnja leva.to je neverovatno 15 puta se otvore, 5 puta ko da su zakljucana.vizuelno a i mehanicki brava je ok.koliko god gledam taj mehanizam stvarno je misterija,sve ispravno a neradi.mozda da smo kupili audija a ne FIATA ne bi imali ovakve gluposti.
  3. Prilikom dodavanja gasa (hladan motor) cujem nesto kao metalni zvuk ventila.Da li su to ventili ili lanac?inace je svo ok oko motora.Ne mogu tacno da tvrdim da je to uvek i da li je samo na hladan motor.Da li je to normalno za ove dizel motore?
  4. Nije realan strah. Kažeš koji ti treba (od kog modela, daj im i broj šasije, neka pogledaju u njihovom ePER-u), dogovoriš se odmah da vraćaš ako ne radi, ili ako nije odgovarajući. Postoji kataloški broj na kompresoru, to možeš i sam da vidiš preko broja šasije u ePER-u Samo takav prihvatiš, ako stigne nešto drugo, ne uzimaš...mada, neće oni ni slati ako nemaju onaj koji ti treba. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/35394-za-proveru-pre-kupovine-fiatlanciaalfa-automobila/ hvala na odgovoru
  5. Klima mi ne radi na GP 2006..Dopunjen je freon, ali ona i dalje ne radi.Kad je majstor podigo auto sa dizalicom ustanovio je navodno da fali ili je slomljeno kvacilo na kompresoru koje se nalazi sa strane gde je remenica.Motor je multijet 1,3 90cv.E sad ne znam gde nabaviti kompresor ,i koji model.Strah me je ako narucim iz sabca da nece odgovarati.Ako ima neko iskustva sa ovom problematikom neka odgovori na post.
  6. kad sam ga kupio vlazno je bilo i do levih i do desnih vrata.u medjuvremenu se to osusilo.danas gledam opet ,sa leve strane je suvo a sa desne izolacija mokra.Nije bilo dubinskog pranja,nisam ga zadnje dve nedelje vozio po kisi.Jedino,ne znam kuda odn. sa koje strane prolazi crevo za pranje zadnjeg stakla.Da nije ono negde osteceno.Stvarno je smesan problem,ali ne znam odakle voda
  7. tek treba da se nosi na dubinsko ali prvo moram ovo da resim oko vlage.majstora jos nisam pitao o svom problemu.
  8. Na grande puntu primecujem vlaznost izolacije na podu kod zadnjih sedista. Klima trenutno nije u funkciji, nisam vozio po kisi tako da ne znam razlog natopljenosti izolacije. Auto sam nedavno kupio, a tepih je do ivice zadnjih vrata u duzini oko 30 cm isecen i sa leve i sa desne strane. Tu kad podigne malo tepih i izolaciju ispod primecujem vlagu. Ako neko ima slican problem ili resenje neka javi.
  9. Pozdrav za sve Fiatiste.Zovem se Zoltan i vozim Grande Punto multijet 1,3 90cv.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...