Jump to content
FAS Goran

gagyns

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by gagyns

  1. Pozdrav, vidim da se pisao o nekim ekscentričnim šrafovima za podešavanje nagiba, razlika mi je od jednog stepena u nagibu između prednjih točkova, majstor mi je rekao da može da se "prošlicuje" a vidim da ti to radiš na bolji način očigledno, Reci mi koja je to procedura, da li to može svaki i da li ti to radiš i za koje pare. Hvala ti unapred!

    1. gagyns

      gagyns

      Skapirao sve, teško je danas naći normalnog majstora, ne kažem da bi ja baš prošao sve testove, ali opet i ja sam neki majstor pa nikako ne mogu da skapiram ove "majstore" :)

    2. (See 8 other replies to this status update)

  2. Pozdrav, vidim da se pisao o nekim ekscentričnim šrafovima za podešavanje nagiba, razlika mi je od jednog stepena u nagibu između prednjih točkova, majstor mi je rekao da može da se "prošlicuje" a vidim da ti to radiš na bolji način očigledno, Reci mi koja je to procedura, da li to može svaki i da li ti to radiš i za koje pare. Hvala ti unapred!

  3. Pozdrav, vidim da se pisao o nekim ekscentričnim šrafovima za podešavanje nagiba, razlika mi je od jednog stepena u nagibu između prednjih točkova, majstor mi je rekao da može da se "prošlicuje" a vidim da ti to radiš na bolji način očigledno, Reci mi koja je to procedura, da li to može svaki i da li ti to radiš i za koje pare. Hvala ti unapred!

    1. gagyns

      gagyns

      Hvala, ja sam te kanda i preko KupujemProdajem iscimao:)

    2. (See 8 other replies to this status update)

  4. Pozdrav, vidim da se pisao o nekim ekscentričnim šrafovima za podešavanje nagiba, razlika mi je od jednog stepena u nagibu između prednjih točkova, majstor mi je rekao da može da se "prošlicuje" a vidim da ti to radiš na bolji način očigledno, Reci mi koja je to procedura, da li to može svaki i da li ti to radiš i za koje pare. Hvala ti unapred!

    1. gagyns

      gagyns

      Hvala na odgovoru, ta praksa me i brine...

    2. (See 8 other replies to this status update)

  5. Pozdrav, video sam da si u jednoj temi pisao o tome da ti auto prijavljuje nedovoljnu efikasnost katalizatora, interesuje me da li si ikako uspeo da rešiš taj problem, ja imam Albeu, sedan varijanta tvog Palija, sa istim motorom i očigledno istim problemom, imam ugrađen i plin i kada vozim malo opuštenije - bez nekog teranja u obrtaje baca mi tu grešku. Izvini na maltretu i unapred hvala na eventualnom odgovoru. Dušan Novi Sad

    1. gagyns

      gagyns

      E hvala ti puno, kapiram to je ova posle kat-a što meri količinu kiseonika u izduvu...

    2. (See 1 other reply to this status update)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...