Jump to content
FAS Goran

rista1989

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About rista1989

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zemun
  1. pa sa tim jeftinijim plinom da menjaju godisnje granu zbog explozija =D cuo sam da ako nije sekvent kako trba desava se da razbuca celu granu,zato nisam stedeo makar na tome..dao sam koliko se secam min 700e pre 3 god za ugradnju plina dobro onda to otpada..sad da lida je varim ponovo,cini mi se da nije to bas velika pukotina dal ce to valjati =)
  2. napukla mi je malo usisna grana kod skroz desnog srafa do bobine,radi se o autu fiat bravo 1.6 96to godiste.mada mi majstor kaze da teram tako dok radi =) sad ja bi je najradije zamenio nego po oglasima sto gledam dosta je skupa...inace kupio sam auto pre 4 god i primetio sam da je na tom mestu gde je sada pukla bila inace zavarena/lemljena..sad me zanima dal opet da je sada ja varim pa da traje opet tako par godina ili mozda moze da se stavi plasticna posto njih vidjam po 20e.slika moje usisne grane u trenutnom stanju
  3. zamenjena bobina za 4800din sve radi savrseno sada =) hvala svima
  4. vec sam je menjao bobinu relativno skoro..oko godinu dana mislim da je bila oko 50e u servisu..tada kada mi je crkala nisu bacale varnice na dva klipa,zato sam pomislio da je mozda komp..hvala na pomoci =)) jeste inace to ta bobina =)
  5. pardon =) auto je fiat bravo 1.6 16v 96to benzing.gas
  6. Na jednom kablu se javlja jako slaba varnica koja vodi do svecice,zamenio sam kablove i dalje isti problem ostaje..auto radi na leru "trudi se" s obziron da radi na tri klipa..sta moze to da bude?kompjuter,kontakti ili bobina? hvala unapred za pomoc xD

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...