Jump to content
FAS Goran

milka12

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About milka12

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BG

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9
  1. Da li neko ima sliku kako izgleda kad stilo ima izvedenu elekroniku do volana za tempomat,jel onda samo se spoje dzekovi i vozi? Imam stila 2007 pa pretpostavljam da ima izvedeno sve...POzdrav
  2. Ima li negde da moze da se proveri opremu koju je auto imao i tako to?
  3. Imam fabricki naslon i tako da ne bi mogao da ga koristim sta god stavio od navedenog,zato pitam da li neko zna da li se moze uzeti struja sa upaljaca i direkno prikaciti na usb za telefon?
  4. Zeleo bih da prikacim usb na upaljac ali odvojeno ne preko onog sto se ubacuje nego da mogu u isto vreme da rade oboje,da li je neko pokusavao to?Ili mozda na svetlo u piksli ako ima izveden kabl posto nemam pikslu,Stilo 2007 je u pitanju.
  5. Ima li neki fazon da ga konektuje na cd sarzer a ne na telefon,posto imam fabricki telefon? na ono sto je Mijailovic P. pravio mislim,ne na micro link i ostalo..
  6. Gde u beogradu ima da se kupi materijal za pravljenje(dzekovi i kablovi)?
  7. Da li je neko pokusavao na prikaci na svetlo u vratima umesto centralnog?Mislim da bi jos bolje bilo da kad se otvore vrata zasvetli..
  8. Pozdrav,kako mogu znati da li imam fabricki alarm?
  9. Pozdrav,imam ,,problem,, ovako kad stiskam kvacilo imam osecaj da pri vrhu ima lufta i cuje se kako nesto skripi kako idem ka kraju,sta li moze biti to?
  10. Pozdrav,zanima me kako da namestim da mi se auto zakljuca sam posle nekog vremena?Fiat Stilo '07
  11. Pozdrav kako pise u naslovu vlasnik sam Stila,karavan je upitanju,i sad imam par stavki koje me zanimaju u vezi njega a nisam nasao odgovor u pretrazivanju foruma..Pitanja su sledeca: 1.Kako tacno mogu znati da li imam ili nemam fabricki alarm? 2.Da li mogu sam da napravim ili gde da li znate da mi se auto sam zakljuca posle nekog vremena ili neke brzine npr.30kmh? 3.Kako tacno namestiti da mi se radio pali sa automobilom? 4.Posto mi je crkla sijalica za klimu(manuelna je) da li ce isto svetleti ako zamenim sa led(pronasao sam temu kako se menja i sve to ali nisam nasao odgovor na pitanje)? 5.Kvacilo mi pri stiskanju malo skripi,tacnije poluga kvacila koju stiskam,sta li moze biti problem? 6.Menjac pri menjanju brzina ne klizi nego malo teze ide da li je to normalno za fiata? Unapred zahvalan,Pozdrav.
  12. Pozdrav svima,zovem se Milovan,zovu me Milka,dolazim iz bg-a i vlasnik sam Fiat Stilo 1.9 mjet.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...