Jump to content
FAS Goran

sloba37

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

About sloba37

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/17/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Obrenovac

Contact Methods

  • Yahoo
    sloba37@yahoo.com

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.2

Recent Profile Visitors

1022 profile views
  1. na puntu mk1 ima 2 vrste malog hladnjaka, ja sam se zeznuo, kupio pogrešan, ima širi i uži, razlika u par santima. inače, prelepa sedišta...
  2. Kupujem levo krilo za moj auto. Nakon sto sam nedavno zamenio desno, bilo cuknuto kad sam uzeo auto, sad sam ja zakacio levo... :/ Boja je plava. evo i slike da se zna o kojoj boji se radi: Moze i kontakt na 063/72-92-773.
  3. Tigar Wintera. Imao sam u planu da uzmem malo sire, bar 175, ali ovo izletelo povoljno na oglasima, nove novcate. Lik kupio njemu za punta, punto otisao a gume ostale, tako da meni dobro doslo...
  4. Zdravo drugari, Radilo se malo na Bravi pa da podelim to sa vama. Odmah nakon kupovine sam uradio veliki servis. Delovi i antifrzi su me izasli 17.000. Nakon toga, posto mi je lupkao kod prednjeg levog tocka prilikom penjanja i silazenja sa ivicnjaka i kada se predje peko neke vece rupe i neravnine, zamenio sam opruge. Kupio sam u paru, obe nove, 6000dinara. Sanke su bilo trule pa sam zamenio, jer planiram da ga zastitim od dole, i da zamenim obe sajtne, posto su lose. Pre 20tak dana sam uradio prenos i registraciju. 4200 bio prenos, i oko 21000 registracija sa novom saobracajnom. Ugradio sam xenone, daljinsko zakljucavanje, automatko paljenje svetla i led diode za unutrasnje osvetljenje, tablice i poziciju. Zamenio sam desno krilo, nasao sam u boji za 20e, i to u komsiluku . Kupio sam jos jedan par felni i zimske gume. Felne sam platio 40e, za gume sam dobro prosao, nasao sam u oglasu 4 nove gume za 100e. 165/70/14. Resio sam problem sa brisacima (kada se ugase, ostajali su u tom polozaju). Zamenio sam cele makaze sa motorom i elektronikom, platio 10e, za isto toliko prodao i moje makaze i motoric i poluispravnu elektroniku . Nije mi radilo osvetljenje prekidaca za podizace, bio je prekid u lemu. Problem sa dugim svetilama je bio do ablendera, kada sam ga otvorio, video sam da je problem do kontakata, tako da sam i to resio.
  5. Citao sam malo po forumu pa sam se odlucio za ovaj motor, i svidja mi se kako se ponasa u Bravi. I Stilo 1.2 je bio jedna od opcija, ali cena je presudila. Za vikend mu radim servise, trenutno sam u potrazi za krilom u boji i resavanju jos nekih nedostataka.
  6. Hvala. Slazem se. Danas sam bas presao svih 20+ strana o problemima i iskustvima sa linka koje si mi poslao. Nasao sam nekoliko resenja pa cu napisati i moja iskustva i pitanja u tim temama. Krilo cu verovatno da potrazim drugo u istoj boji, pa da ga menjam sam. Deluje mi kao najbolje resenje.
  7. Hvala . 1700e sam platio, registrovana jos 2 meseca.
  8. Pozdrav svima, evo da predstavim i ja svoj auto, inace moj prvi koji cu samo ja voziti, bez ostalih ukucana . Od juce sam vlasnik Brave 1.2, 2001 godiste. Nisam se mnogo vozio, al pocetni utisci su super. Prilikom kupovine moj majstor ga pregledao i kaze da je, osim vizuelno sto sam i ja video, i mehanicki u dosta dobrom stanju. Auto ima klimu, fabricki CD, i sivi plisani enterijer, sto sam ja i trazio prilikom kupovine Brave. Osim toga i boja i alu felne su mu se svidele. Naravno, kao i vecina, ima ulaganja. Ima na desnom krilu ulubljenje koje je ispeglano i trebalo bi da se ofarba. Trenutno sam u potrazi za dobrim limarom, pa bi mi vasa pomoc i preporuke dobro dosli. Inace, u Beogradu sam. Ono sto sam jos stigao da primetim za ovo kratko vreme, ne radi mu dugo svetlo, kada blicam ono radi, tako da predpsotavljam da je ablender. Ne znam ima li mu spasa ili mora da se menja? Takodje, grejaci zadnjeg stakla se ne ukljucuju, lampica na prekidacu sija, tako da provericu da nije do kontakata ili osiguraca. Imam u planu da mu ubacim xenone za kratka svetla, modul za daljinsko zakljucavanje (ima centralno), modul za automatsko paljenje svetala i pred zimu kupim set zimskih guma sa celicnim felnama. Evo i slicica
  9. Pozdrav svima Zovem se Sloba, iz okoline Obrenovca sam, imam 24godine. Vec neko vreme pratim forum. Od juce sam i vlasnik Brave. Pre nego sto predstavim auto, da se predstavim ovde.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...