Jump to content
FAS Goran

ogii

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About ogii

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Croma 1.9mtjet 16v,Fiat Doblo 1.9ds,Lada niva 1.7

Recent Profile Visitors

1254 profile views
  1. Vozio sam S/max lep auto nema sta,obisao sam malo auto placeve i gledao nekoliko Ulysse/a i svi su bili u ocajnom stanju.Onaj sa oglasa u Auto sistem/u u Kraljevu je kanta najobicnija.Najverovatnije da cu sacekati jos malo i pecati ovaj novi Sharan video sam jedan 2011godiste i bas mi zapao za oko i ako nisam neki ljubitelj Wolksvagena.
  2. Problematika je sledeca,imam dva Fiat dobla koji su za posao i Ladu njivu za svrckanje do vikendice i tu po lokalu a cromu vozimo samo kad negde krenemo dalje i izbegavam da je vozim po gradu zato sto volovi na parkingu obozavaju da te zagrebu,udare vratima itd a mene ako nesto nervira onda je to kada vidim ona ulubljena sa strane.Elem planiram da prodam Cromu i jednog Dobla pa da kupim AUTOBUS,sta ces velika porodica a i za posao bih mogao ponekad da posluzi
  3. Moguce da je taj 2.0hdi u redu,ovaj 1.4 je bio bar u mom autu katastrofa stalno neke sitnice a ovi idioti iz servisa priznaju garanciju ali auto stoji kod njih po 15dana
  4. Gledao sam i Phedru i C8 i 807,jedino me buni taj hdi motor.Sa Fiatovim dizelima imam odlicno iskustvo ali sa tim francuzima i nisam nesto zadovoljan.Na nagovor zene kupim 2007 godine novi C3 1.4hdi ja sam brate sa tim autom muku video i sa njim i sa Vitro group/om tadasnjim.To je krs neopevani platio sam auto 14100e a posle dve godine jedva sam izvukao 7500e.
  5. Da razmisljam o ceni,godiste 2009.Razmisljam uopste i sta bih kupio posle,znam da mi je auto stvarno dobar.Vuce me Ulysse ali nema ih nesto kod nas mladjih od 2008.
  6. Razmisljam da prodam moju Cromu,do sada sam promenio devet auta i nikada mi nije bilo teze sto cu izgleda morati da prodam.Ne vredi za tri godine nisam presao ni 4000km kao cetvrto vozilo vise stoji u garazi nego sto se vozi.Gledao sam malo oglase i ne znam koju cenu da stavim moja Croma je ipak u mnogo boljem stanju nego ove iz oglasa a ima i 137000 km ,,PRAVIH" nije nista pogrebano,pocepano itd.Jednu Cromu sam gledao u Bg-u pred kraj prosle godine ova dugmeta za prozore i maglenke su maltene bela a vlasnik auto placa tvrdi da ima 155000km.
  7. Posle 2008god na tom tipu motora nema klapni u usisu tako da ne znam sta su izbacivala gospoda iz servisa.I meni to sve mirise na turbinu,ja jedino imam poverenja u ove iz Uzica za reparaciju.
  8. Gume nisu KAO nove nego jesu nove Sava uhp montirane pre nekih mesec dana,i zaista se ne razumem bas mnogo u to da li ce da trese zbog balansa i na kojoj brzini.A sto se tice mog GORBACOVA ma to je kao da vozim traktor.Ne zakljucavam,ne brinem da li ce neko da me zakaci ili ne,delova ima i na trafici tako da se osecam mnogo opustenije u svakodnevnoj voznji
  9. Jbga svako je lud na svoj nacin.Ja cuvam taj auto jer imam mogucnosti da vozim drugi po gradu i samim tim izbegnem svakojake budale na parkinzima.Croma je limariski u fabrickom stanju i zasto bi je unistio za nekoliko godina a takodje tu registraciju ja ustedim na odrzavanje tj. na ne odrzavanje posto samo PONEKAD dolijem gorivo i zamenim ulje i filter.
  10. Problem resen,bio sam jutros kod cetvrtog vulkanizera covek izbalansirao gume i vise ne trese.Toliko o pouzdanosti balanserki kod nas.Bilo mi je cudno zato sto mi je to trece vozilo u kuci i ono se koristi maltene samo kad idemo na odmor.Za ove tri godine koliko je kod mene prosla je 4800km tako da se ne arci po nasim putevima da bi nesto oko trapa nadrljalo a i sve cetiri gume su nove.Vazno da je problem resen.
  11. Prilikom povratka sa odmora primetio sam da se volan blago trese negde od 115 pa do 125km/h.Gume su nove,trap prekontrolisan i jedan stabilizator zamenjen uradjena reglaza i balansirani tockovi kod trojice razlicitih vulkanizera.Prosto da ne poveruje covek da i posle svega toga ostaje isto volan blago zatrese negde na 120km/h.Jel ima neko neku ideju sta to moze da bude?Danas sam i zadnje tockove prebacio napred i isto.
  12. Tako je,vozio sam je celih 30 sekundi tom brzinom.To je treci auto u kuci i za tri godine koliko je kod mene presao je celih 4500km i nikada nije vozena do daske.Nisam lud da ugrozavam sopstvenu porodicu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...