Jump to content
FAS Goran

zlocesti83

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

About zlocesti83

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Lajkovac

Recent Profile Visitors

989 profile views
  1. Garancija za obucu je neki odredjeni broj koraka sto svaki covek odprilike ispuni za petnaest dana..Preko sigurno nece uvaziti..Imate na you tubu snimak emisije o tome,zastita potrosaca kucajte i nacicete..
  2. Ako je gradacija drugacija veoma moguce da je i do ulja..Sipaj Seleniu wr pa proveri stanje..Najlakse je krenuti od najeftinije varijante..Na cepu od ulja ce da prska,nema zastitni lim a bregasta je odmah tu..Jel prska na sipci za proveru ulja?
  3. Osusilo se i sad sve radi plus proradila i treca vrata..Ovih dana rasklapam kompletnu kutiju i cistim do detalja..Hvala svima na pomoci..
  4. Nije mi jasno kako je voda usla ali definitivno brljavi zbog toga..Sad je sve ok osim ventilatora hladnjaka..Pali kola,gasi kola,rade peta vrata ali kada ugasim kola pali ventilator i radi jedno minut,prigusi ga na kratko pa opet punom brzinom..Izvadio sam osigurac ali mi sad pokazuje gresku na motoru..Cekam do sutra da osusi jos pa da pokusam da vratim osigurac..
  5. Pokusacu prvo sa kutijom osiguraca pa ako nije ona onda pravac dijagnostika..Hvala svima na pomoci..Sad kad su mi najpotrebnija ona pocela da zezaju..
  6. Pa ima bas fantomsko ponasanje jer me cudi u nekim situacijama ali videcemo..Inace sad uglavnom pali lampicu od kod kljuca ali kad malo pritisnem kljuc na dole kad dajem kontakt onda je ugasi..Ja vise ne znam sta mu je..
  7. Nije ali je uletela malo voda kod osiguraca..Proradila mi treca vrata koja nisu htela ziva posle zamene mikro prekidaca a da ugasi nece ziv..da lije moguce da je do uloska kontakt brave?
  8. Oprao kola u perionici,upalio normalno da premestim zbog usisavanja kad ono problem,nece da ugasi..Regularno ugasi sve lampice i izvadim kljuc a on radi..Vratim kljuc i dam kontakt,pokusam da ugasim i nista..Posle nekoliko davanja kontakta on ugasi ali ne na poziciju gasenja vec na poziciju davanja kontakta..Lampica za kod kljuca ponekad ostane upaljena tad nece da dozvoli paljenje ali vecinom normalno upalim kola ali da ugasim jok..Svaka pomoc dobrodosla..
  9. Komsija,cuvaj se bordo Stila,hehe..Guja je opasna,svaka pohvala..
  10. To sam i ja mislio,da se veze sa sasiju a i to delimicno kasko za osnovnu polisu ali..Znaci odradio me na brzaka..Posle sam zvao njihovog pravnika koji kaze da se promenom vlasnika kasko kao i delimicni kasko odbija jer se veze za vlasnika a ne za kola..Znaci strasno..
  11. Da,covek skida nebo da bi dodao jos jednu antenu ali moje pitanje je drugacije..
  12. Pa razmisljao sam i ja o tome ali nisam bio siguran..Bolje da pitam..Osvetljenje ima zabice klasicno ili se skida na drugi fazon?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...