Jump to content
FAS Goran

dishko

Members
  • Content Count

    587
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dishko

  1. Ja sam ga kačio na Visteon, a piše da može i na Connect Nav+ ( Magneti Marelli)
  2. Evo i KP oglasa,tu je i broj telefona!
  3. Kao što stoji u naslovu na prodaju CD šanžer emulator marke Yatour, korišćen u mom Stilu oko godinu i po. Potpuno ispravan sa kompletnom opremom i kutijom. Kompatibilan sa mnogo radio aparata za vozila iz fiat grupacije, a evo : Link ka sajtu proizvođača, sa listom kompatibilnih modela Lancia, Alfa Romeo i Fiat. Piše da je kompatibilno i sa Bravom, ali tu ga nisam koristio, nisam imao potrebe. Znam da ga moj ortak koristi i Grande Puntu sa mp3 blaupunkt radiom. Montažu sam u Stilu bio obavio prema video uputstvu koje sam imao na linku proizvođača. Moje iskustvo za vreme korišćenja je izuzetno pozitivno, ako ispoštujete uputstvo proizvođača, nikakvih problema nema, ne štuca, ne koči, ne prekida. Zvuk je kvalitetan i rade i komande sa volana ukoliko ih imate. Slike možete videti ovde. Nov je oko 60-100 eur, stoga ovaj polovan ide za 35 eura. Slanje može, o vašem trošku po brzoj pošti po izboru. Najbolje lično preuzimanje u Beogradu po dogovoru. Kontakt na PP.
  4. Ovo sam se kasno setio, ali davno su prodate, može lock
  5. Iz Telenora, jun 2014. nije kodiran. Ful pakovanje. Originalno je plave boje, sa plavim poklopcem, Dodatno : - crni bamper, - providni bamper, - crni originalni poklopac - crni originalni poklopac sa dodatkom za bežično punjenje Telefon je korišćen, jedini trag korišćenja je na poklopcu za usb/punjač, vrlo lepo očuvan - neogreban. Cena za forumaše 330€. Kontakt i slike na preko ovog linka . Kontakt može i na pp (ne garantujem da ću odgovoriti brzo).
  6. dishko

    Kućni ljubimci

    Jao, jao, jao, pa ja nisam video ovu temu, od silinih kola. Vidim imate razne živuljke, sve lepote. A eto i mene, tj. mog Loka. Argentinac, ali rodom iz Sombora. 40 kila - struna, i profesija mu je da prosi za hranu i da se izležava po krevetima. I da liže moju glavu ako mu je u dometu. Teško mi je bilo da suzim izbor na ovo malo slika, ali eto, da ne davim previše, skoro sve poze. Ima 2,5 godine, ali i dalje je budala kao kad je bio mališan štenac.
  7. E, Pa vidi, bilo je u planu neki karavan, ali u međuvremenu sam odlučio da sačekam proleće, najmanje proleće pa da vidim. Nešto je došlo i do promene posla... pa bolje da sačekam malo neko stabilno vreme. A i imamo već jedan karavan u kući, kantu matoru Vectru B karavanku. A ja se vozim busom na posao, jeftino
  8. Ja sam recimo za moj sasa već ex bravo prilikom kupovine izboxovao skoro 15 posto. Tako da to zavusi od momenta i od prodavca, a zavisi i od toga kako se cenjkaš.
  9. Najbolje je što se toliko para sasulo u toliko renoviranje naplatnih rampi i tolike ljude tamo plaćamo, sad ćemo verovatno još za hatdware i software upgrade da platimo, pa tako... samo troši, pa rušì, pa ponovo pravi i ruši... i tako.
  10. ček, ček, biće toga još... mada, miriše mi kao da je Blic malo napumpao "Predlog" koji još nije donet... kako bi -ono prodali koji primerak više... videćemo šta će sutra zapravo pisati u Blicu.
  11. Ma sve joj po spisku našminkanoj... ona se razume... ko Marica.
  12. Pa to... mislio sam nije šaljiva naslovna, prava naslovna ... neverovatno.
  13. Ima ta lampica... svetli kratko narandžasto kad daš kontakt... ili kad radi ciklus.
  14. Piše particulate filter yes ili no (ako je na italijanskom trebalo bi da je filtro particolario...) nisam uz komp da sad proverim svoj stari broj šasije i tačno ti kažem. A opet zar nemaju svi 1.6 DPF?
  15. Broj šasije i pitaš EPER neki online. Onda ti ozbaci da li ima particulate filter ili ne...
  16. I meni radi u win 8. Cak nisam ni posebne drv instalisao, win sam instalisao. Ostalo sve isto kao na win7.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...