Jump to content
FAS Goran

mare21

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ivane nisam smirglao vec sam koristio odmascivac, to belo sto vidis je od odmascivaca, predjes mokrom krpom posle i k'o nov
  2. Evo i ja da se pohvalim Posle dugo dugo vremena koliko mi je isao na k**** ovaj lepljiv enterijer i zbog kojeg me je bilo sramota da se svaki put kada nekoga vozim isprlja zbog mog auta, resio sam da krenem u radnu akciju sa jednim Cifom i jednim Axelom. Za one koji se odluce na ciscenje: Axel je bolji od Cilit Bang-a, meni Cilit nista nije pomogao za razliku od Axela koji je fantasticno odradio posao Slike su vam ispod, videcete kolika je razlika.. Auto kao da je nov!
  3. Cao ljudi! Ja imam slican problem na mom Stilu, samo sto se umesto skripanja cuje glasan "bum" prilikom okretanja volana (kada se parkiram i kada stojim u mestu). Sta to moze da bude i koliko to moze da me kosta? Sa 19 godina nisam neki ekspert, ali neke stvari razumem Hvala unapred!
  4. Pozdrav svim clanovima Foruma, ovo je moj prvi post na forumu, pa mi treba mala pomoc.. Dobio sam od caleta Stila 2001. godiste 1.9 JTD 116ks, odusevljen sam autom jos od kako ga je uzeo 2008. godine, auto je fantastican Naime, auto je poceo da "kuva", odvezao sam ga kod drugara koji je uradio diagnostiku i rekao mi je da mu je pokvaren regulator brzine ventilatora i da zato auto ne moze da ohladi motor dovoljno, pogotovo u gradskoj voznji... Zanima me koliko taj deo kosta, gde mogu da ga nabavim i da li to mogu sam da promenim ili mogu da odradim neki DIY Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...