Jump to content
FAS Goran

dekirs

Moderator
  • Content Count

    4236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Posts posted by dekirs


  1. Ljudi, nisam dzabe napisao 1.4 120 i 1.4 155ks u Mitu. U dva navrata sam kupovao Mita i pogledao sam tonu primeraka, vecina njih su bili lesevi pa cak i ovi 1.4. Dizele da ne spominjem. Mito je kao takav svakako lose uradjen, losije od Punta EVO recimo i onda kada sednete u nekog 1.6 dizela imate utisak kao da ste u autu koji vredi 1000e. Prvo jer su svi dizeli presli boga oca, drugo jer godine eksploatacije uticu na Mita u velikoj meri jer je lose uradjen u startu. Kod dizela ima ta 1.3 problematika koja nije jeftina. Sa druge strane kod benzina imate MA verzije koje treba izbeci. Zasto? Pa zato sto imate isti motor koji je daleko jednostavniji u istom autu (1.4 120 i 155) :)


  2. Zar bre nije komplet sredjivanje MA kod Brane tipa oko 300-400e? 

     

    @stex_pb Cek, vidim da si okacio komentar 27og Decembra da je auto na prodaju. Koliko je proslo tjst koliko stoji ili je stajao na oglasu? Mislim da za neke normalne pare moras da ceeeeekas jako dugo. Evo ja hocu da probam svoju A klasu za neku malo jacu cenu, pa nece niko ni da pozove a auto nema ulaganja i ima 117k na satu :)

    Znam da te nervira ali drzi ga na oglasima, plati one istaknute oglase i cekaj, za to vreme vozi i jbg. 


  3. Treba mi pomoc, hocu da metnem AS gume na 18 tockove, 225/40/18. E sad, gledah sve zive testove i navodno je Miselin CC2 najbolja i dalje. Ne znam ova nova Conti AllSeasonContact 2 kakva je, nema jos testova, gledao sam i GY i Dunlop koju je Ivan hvalio.. 

    U sustini najvise me brine preko leta kako se ponasaju te gume, verujem da su za ove nase zime skroz okej.

    Sta preporucujete?

    Miselin CC2

    Conti allseasoncontact 2

    Goodyear 4seasons gen3

    Dunlop all season sport 


  4. Mislim da je problem u eibach oprugama. Kao sto je i Horvat pisao ranije, lose su uradjene za Giuliettu i očigledno je da stosuje auto i zato je neudoban maltene ne moze da se vozi. Sa te strane razumem kolegu. Od Horvatovog problema sa oprugama sam naleteo na jos par slucajeva sto kroz tekst sto na YT gde ljudi pricaju da nakon stavljanja Eibach opruga auto ne moze da se vozi koliko je tvrd i da Eibach nije uradio dobro opruge za taj model.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...