Jump to content
FAS Euroauto Goran

Evidenticar

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Evidenticar

 1. Ima li neko iskustvo sa zamenom sijalice zadnjeg svetla za maglu (dole levo na zadnjem braniku) na GP? Mora li da se skida branik ili može nekako da se pristupi spolja?
 2. Meni se dešavalo skoro isto to (pisao sam gore višlje o tome), zamenio sam regulator pritiska u common rail-u (oko 40eur koliko se sećam) i više nikad nisam imao taj problem.
 3. Onda sigurno znas da ima i lepsih plaza od Orange-a, a i da do tamo iz N.Marmarasa treba barem sat vremena.
 4. Ne moras da ides na Orange, imas sa te (zapadne) strane na potezu do Nikitija na jednu i do Toronija na drugu stranu mnogo super plaza.
 5. Evidenticar

  Vazduhoplovstvo

  http://tangosix.rs/2016/02/05/uvrede-izmisljotine-jos-jedna-epska-fantazija-miroslava-lazanskog/
 6. Samo je bitno da mu je znak u istoj boji, i napred, i nazad i na volanu!
 7. Nema ovde ni imena, ni telefona, ni matičnog broja, ni broja LK... Koga će da tuži kad nađe oštećena kola?
 8. Šta da npr u toj zgradi neki penzioner bez auta proda stan nekome sa autom? Kako se to onda odredi čije je parking mesto? Da možda ovi što tvrde da su parking mesta njihova (ovi što su zasadili stubiće) ne plaćaju veći račun za infostan???
 9. Nema nikakvog zvuka, ali na početku odmagljivanja, različitog je oblika odmagljeni deo na desnoj i na levoj strani šoferke.
 10. Koliko mogu da vidim na fotkama fiksirano je za onaj deo plastike, tamo pozadi gde je ona rupa za čašu. Zanima me koliko je to stabilno i čvrsto postavljeno ako ga drži samo plastika?
 11. Evidenticar

  Vazduhoplovstvo

  Jel to treba da je smesno Naravno, veoma su mi smešne te i takve priče, radim u toj "firmi" već 23 godine, uključujući i vreme kad se to dešavalo. Na taj način, takvim maštarijama i izmišljotinama, se pljuje po stvarnim herojima koji su da liživote radeći svoj posao tih dana.
 12. Evidenticar

  Vazduhoplovstvo

  Leteće zvezde G-4? Čime su bombardovali aerodrom, dimnim tragom?
 13. Dont miksd grend maders end frogs! Hajde da uporedimo realne i uporedive kategorije, npr GP 1.4 benzinac 77ks vs. GP 1.3 MJET 75ks.
 14. Da je po pravilniku tema bi bila poluprazna!
 15. Ovaj je šampion, naročito enterijer! Još samo da ugradi ono kao u "Povratku u budućnost", pa da putuje kroz vreme. Poručio brzom poštom, pa čim mu stigne!
 16. Slažem se, živa istina to za ne davanje žmigavca, i sve je gore i gore. Ne razumem, štede struju!?!
 17. Gume su fabrički 175 65 R15 ili 185 65 R15, a iz nekog razloga su 185 65 R15 bile jeftinije kad sam kupovao i zimski i letnji set.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...