Jump to content
FAS Goran

duskopasic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala svima koji su se javili da pomognu a i da pojasnim da dve navedene lampice sijaju samo kad ugasim motor i to lampica od ubrizgavanja se upali odmah kako ugasim motor a od ulja sekund ili dva posle i ostanu da sijaju do sledećeg startovanja motora. Kako upalim auto lampice se gase i nemam nikakvih problema.Vozio sam kod nekog nazovi majstora on kaze nema nikakvih grešaka kad ga je kačio na dijagnostiku on kaže da je najverovatnije kompjuter u pitanju EDIT: Molio bih Mikija da mi odgovori naravno kad bude imao vremena da li je komplikovano doći do tih konektora na instrument tabli i gde se konektor nalazi
  2. Pozdrav svima ja sam Dule iz Novog Sada i imam problem sa puntom II 2002 kad ugasim auto upali se lampica od ulja i ubrizgavanja goriva skazaljka od temperature ostane na mestu na kojoj temperaturi je auto radio. Kada palim auto ne popali sve lampice koje bi trebalo da pali kad se da kontakt, a kada upali gasi sve lampice i ponasa se kao da je sve ok.
  3. has not set their status

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...