Jump to content
FAS Goran

ilidzanac

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ilidzanac

  1. Prošlo je 6 godina otkako sam koristio uslugu servisa.Sve podignuto na mnogo veći nivo,samo je profesionalnost i odnos prema mušteriji ostao isti.Hvala!
  2. Pozdrav članovima FLCS i svako dobro.Stari/novi član Ognjen.
  3. Pogledaj solje i lezaj amortizera.Stavio nove akronove i ponekad kad je hladno ima te simptome.
  4. Pozdrav, prosle godine mi ugradili dva denso grajaca, sve ok.
  5. Pozdrav Shkrba, izvestavaj nas kako se auto ponasa nekoliko narednih jutara.I ja imam isti problem sa stilom mjt,meni vibrira ona plasticna cev sto ide sa filtera na motor.super ako si produvavanjem resio problem.inace u pravu si,zvuk je kao kod rastimovanog usisivaca.
  6. 16500 sa zamenom,zavrsili mi u servisu.A ionako imam neispravan termostat,jos da sam zatvorio egr ja bi se u kuci pored peci u ugrejao,a motor ne bi nikad.
  7. Vladac 81 je bio u pravu. Otisao egr ventil,zaglavio.Moze da se zatvori, ali to je na Multijet motoru samo privremeno resenje, dok na jtd nema nikakvih problema posle zatvaranja. Verovatno i ono lupanje prilikom gasenja potice od neispravnosti egr. Pozdrav.
  8. Pozdrav Tosonije, ujutro idem do servisa pa javljam sta se desava.ista prica i danas,jedva da ide,samo trza.ponekad u trecoj kao da malo primi gas,ali cim usporim ista prica. Auto je na 153000 sad,zamajac menjan na 129000,kao i kvacilo.nosac motora ispod aku zamenjen,stavljen onaj od 1,8 benzinca.
  9. kada je temp 3 stepena i niza pojavljuje se upozorenje da je moguca poledica na putu.
  10. Pozdrav, malo se strese,i na kraju lupi kao da se nesto odvojilo.Izvinite sto nisam bas precizan u opisivanju,ali ovo me bas iznerviralo.Nikad dosad nijedna greska.
  11. Nista mi nije izbacio sto se tice greski.koliko ta regeneracija traje,posto sam ga probao nakon 4 sata stajanja a on i dalje ko mrtvo kljuse.Brine me i to lupanje pri gasenju,kao da je neki nosac stradao.
  12. jednostavno nema odziv sto se tice dodavanja gasa.U prvoj kad polazim ide mali gas,zatim da prebacim u drugu on nema snage,trza.Nekako i prebacim,medjutim i tad trza.Pritisnem papucicu do kraja,nista se ne desava.U leru kad stisnem gas,to uopste nije isti zvuk kao pre,jednostavno lenj zvuk.
  13. Puno je 230 kume,na 195-200 zamalo nisam ispao kroz gepek
  14. Pozdrav Neso, ne znam da li ima taj filter.juce supruga sipala pun rezervoar, gledao racun na njemu stoji euro dizel. znaci nije do goriva. vec neko vreme vuce masu i to jedino izbacije na tabli,check rear light i migavac radi brze. Znaci bukvalno nece da prima gas, trese se, obrtaji idu gore,ostalo stoji.Kad gasim auto,cuje se lupanje na samom kraju.kao neki metal.Pre 30000 km menjan zamajac i set kvacila.
  15. Pozdrav, danas izađem na auto put da malo produvam auto posto dugo nisam vozio na otvorenom putu.Sve bilo ok,150km dve tri sekunde sam drzao na toj brzini.Nakon toga stilo nema sanse da primi gas.Trza u prvoj,drugoj,samo sto se ne ugasi.Izvinjavam se ako vec postoje odgovori,toliko sam se iznervirao da nisam sve prelistao.Znaci gas ne prima.
  16. Pozdrav, auto na dizalicu,skini prednji levi tocak( gledano iz vozaceve perspektive),namotaj desno i polako prilazis. Dobro bi bilo da imas kljuc i sa kracom i sa duzom drskom.Kod majstora ova rabota sa delom izadje oko 1500-1700 din.p.s. nisam majstor,danas sam gledao dok su na mom stilu menjali prekidac.
  17. Pozdrav, od majstora sam cuo da se nesto poremeti u vezi parametara( stvarno nemam pojma kojih) i da se na tim motorima ne preporucuje zatvaranje.Inace,covek je odlican u poslu koji obavlja,a i sam je clan foruma.Pozz.
  18. Pozdrav, cuo sam da nije preporucljivo blokirati egr na multijet motorima,na jtd moze.
  19. ^^^ Tu plastiku ispod brisaca je prema recima majstora zeznuto skinuti. Kazu da nekad i soferka hoce da naprsne prilikom vracanja.
  20. danas zamenjena remenica alternatora,lezajevi.Majstor skidao zadnje nosace i otkacio eks.posudu.od alata je koristio neki nastavak kao zvezdasti imbus.
  21. Pozdrav, i meni se na stilu to desavalo ali samo kad je napolju minus.Menjao sam lezajeve amortizera,stavio akronove,moguce da se guma ukruti.Drugo,da nemas mozda ugradjen zeder?
  22. videcu da odem do servisa da pogledaju i po potrebi da podmazu.
  23. Pozdrav drugari! Ja sam pre 3 meseca zamenio prednje amortizere,solje i lezajeve.Na ovom minusu i nov lezaj (onaj sa leve strane) poceo da krcka prilikom motanja volana.Kvalitet nema sta
  24. nije taj filter,greska je na sajtu ap,imas taj filter za mjtd u kit komercu za 1300 dinara.
  25. Pozdrav, par postova iznad napisao si kako si zamenio gumicu na oba kraja creva.Ja te gumice ( podloske) nisam video u ovom crevu sto sam skidao.Jel moguće da su ispale? Ako si iz Bgd najbolje bi bilo da svratim do servisa da to zamenimo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...