Jump to content
FAS Goran

tipotipo

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tipotipo

  1. i sto je jos cudnije, sada kada je otoplilo polako se vraca na normalu i dok je temperatura spoljna recimo preko 25C, radi bez problema. cim malo zahladi opet brlja...
  2. Pozdrav Forum! Molim za mali savet. Imam stila jtd 2003 god, odlican auto, sve super funkcionise , ali imam sličan problem kao što je naveo Gogzi. Kazaljka goriva mi je na 6h umesto na opsegu praznog i punog rezervoara. Tu je bila zimus skoro zakucana, sada kada je otoplilo ostala je i dalje dole, redovno "šeta" odnosno pokazuje gorivo ali dole. Znaci kada dam kontakt pomeri se koliko ima goriva, kada oduzmem vrati se. Da li je moguce da je i ovde motoric posto se opet nesto desava? Hvala !
  3. Zahvaljujem se na odgovorima... Pozdrav
  4. Pozdrav, imam jedno pitanje, da li je broj obratja od 3000 za vožnju od 100 km/h noramalan ili ipak malo velik. Radi se o Tipu 1.4, 91 god. Vožnja je na plin. Hvala puno!
  5. Pozdrav , ja sam Željko, iz Sombora! Ima Tipa 1.4 i ne bi ga menjao ni za šta... Sličice ću da postavim čim odradim novu farbu!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...