Jump to content
FAS Goran

ljoze

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About ljoze

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    belgrade

Previous Fields

  • Garage
    -
  1. Sta raditi sa 1.3mjt, dobro iso i odjednom crni dim sto sam sanirao, ali od tada je malo promenio zvuk i povecao potrosnju na oko 6-7litiara a trosio je oko 4.5lit. Cistio egr, pa ga zablokirao, cistio usisnu granu, zamenio protokomer, jedino onaj mali senzor iza motora za 3500din sto sam zamenio radio je 3 dana perfektno i opet se vratio kao traktorce .... sta bi moglo biti tom autu? inace je 2005g lancia y.
  2. Hvala Mikesha odnecu ga do elektricara da proveri sve osigurace i releje zemeni. CItao sam kod drugih se problemi javljaju obicno kad je auto zagrejan pa dodje do pregrevanja kompa pa se gasi, ja sam komp premestio kod mene se katanac i asr javlja obicno kod prvog paljenja jutrom kad je hladnije, i posle nece da upali 3 dana, pa onda otopli vreme i on pocne da radi pas mu.....
  3. Mikesha jer to meni bilo namenjno za releje i senzor radilice? Posto ne znam stra vise da radim sa ovim vozilom. Bilo je proteklih 20dana suncano i toplo radio je bez problema, sad padala kisha 3 dana i manji pad temperature (namerno ga nisam vozio ) i cetvrti dan(danas) nece da upALI samoi asr fail i katanac opet blokirao. Mislim na dva uzroka > prvi ima neke veze sa vlaznim vremenom, i drugo saznao slucajno sam da mi jedan servis umesto klapne za 1.6benzinca ugradio onu koja je za 1.8 16v motore(to mi rekli potencijalni kupci pa nisu hteli da ga kupe zbog toga, kazu da sa tom klapnom vise trosi i to mu je dodatno ulaganje itd..).
  4. Imam fiat stilo 1.6 cng 2002god vergla nece da upali prijavljuje asr fail i svetli katancic na tabli? Sta da radim da li da se brinem jer su to hronicni problemi kod njega ili je resiv jednim odlaskom kod majstora?
  5. nemam pojma kejd suvozaceva brava mi ne radi ne moze se otkljucati, mozda zato jer je rezervan kljuc. Malo pazljivije odkljucavam pa otvara prozore jednom od tri otkljucavanja he he samo dok ide nekako , sitnice i razne lampice me neinteresuju vise
  6. ljoze

    K: Fiat Stilo 3v

    Evo ti moj stilo teget 3 vrata 2002g 1.6 cng zavoli sistem, uradjen mali i servis plina servis, veliki pre 40hiljada, presao 192000km, limarijski perfektan ima i dodatne spoilere na rubovima..... dobro izgleda samo crna stakla fale za top. Zadnja cena 1900eur.
  7. hvala na odgovoru, inace probam ja to kad odkljucavam da ne drzim predugo itd probao sam vise metoda odkljucavanja ali ne pomaze , poceo sam da sumnjam da je to zato sto je rezervni kljuc u najgorem slucaju moze biti kompjuter. ne znam burazeru danas je bilo kisno i vlazno vreme mozda bude bolje radio u boljim atmosferskim prilikama, inace pre se desavalo jednom od tri otkljucavanja ...... strasno sad svako.
  8. Zdravo, pa problem je sto dugme ili daljinsko ne radi, dakle kad ubacim kljuc u bravu i okrenem on u isto vreme otvara i prozore?
  9. Zdravo imam problem u pitanju je Fiat stilo coupe 1.6 16v cng 2002 god kada ga odkljucavam on otvara u isto vreme i prednje prozore? Da li znate u cemu je tu problem, napominjem da on ima samo rezervni kljuc fiat skakavac dakle daljinsko otkljucavanje mu ne radi mora samo rucno i tom prilikom otvara i prozore?
  10. Ima li ovde neko nekog servisera gde bi mogao izmestiti taj ecu i eventualno napraviti nosac jer vec imam komp od plina na kucistu akumulatora.Molim za broj majstora u bgdu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...