Jump to content
FAS Goran

micag

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About micag

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leskovac

Previous Fields

  • Garage
    Leskovac,Lancia Y 1.2 8v

Recent Profile Visitors

1291 profile views
  1. aj me zovi na 063 7068644 u vezi amortizera

  2. @Markobgd Zvao sam čoveka u Čačku ima otpad samo za Lancie, čekam odogovor , pa kad mi javi objaviću, a za zamenu nije teško uopšte, samo se skinu držači rezervoara i stavi se nešto ispod, da ga nebi skidao celog i vidi se ventil odmah pored pumpe, nema šrafova samo diht prsten i skine se crevo koje vodi višak goriva iz motora i to je to.Pozdrav svima.
  3. Rešeno bio je problem u ventilu na rezervoaru gde ide povratno crevo sa gorivom iz motora MOže lock, i nadam se da će nekome biti od pomoći
  4. Kod mene je trenutno na 3/4 i isto se ponaša i kad je na rezervi, a da napomenem da pri sipanju goriva nema problema , kao ni pri otvaranju poklopca, tada mi vazduh izlazi napolje
  5. Pozdrav svim forumašima, molim za pomoć, sugestiju ili predlog ako je neko imao sličnu situaciju. Imam Lanciu Y 2002 1.2 8v i u poslednje vreme i kad radi i kad je parkirana čuje se neko sviranje, kao neki zvuk trube ispod zadnjeg dela auta, pretpostavljam ispod rezervoara, a kad to prestane oseti se miris benzina. Šta može da bude, pitao sam neke majstore svi mi različito kažu, pa smatram da je ovde prava adresa za ovaj moj problem.
  6. Pozdrav Jugiša,

    Imam Lanciu Y 2002 i ima kat sa 2 lambda sonde. Naime, od kad je imam stalno mi prijavljuje grešku P0420, neispravan rad katalizatora i uzasno me nervira ona sijalica dok ne odem do servisa da je isključim i tako 200 km i opet isto. Da li bi sa varalicom lamda sonde rešio ovaj problem? Hvala Unapred

  7. Po skicama koje si mi dao je ovako: -zadnji 30cm, -prednji 23cm
  8. Kazi mi samo koje konkretno ?
  9. Na prodaju komplet polovnih dobrih amortizera za Lanciu Y. Amortizeri su skinuti sa stranca, na kojima je i dovežen.Zainteresovani neka se jave može i zasebna prodaja. POVOLJNO i HITNO!!! Za članove sva četri amortizera 4000 dinara.
  10. Na prodaju jedan polovan prednji amortizer marke "Kayaba" za Lanciu y. Jedan sam prodao ostao mi jos ovaj .Cena 2000 dinara.
  11. Evo javljam se posle celodnevnog pretresanja celog prednjeg trapa i našli smo problem. U pitanju je nosač motora-menjača gore levo ispod akumulatora, takozvana bomba, razbila guma skroz, udara metal o metal. Ko ima sličan problem nek pokuša ovo. Pozdrav svima i hvala na savetima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...