Jump to content
FAS Goran

midade1

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by midade1

  1. Zdravo Trebam pomoc,pomoc,pomoc Zamenjao sam I.C.S u Lybri, ali nisam dobio codove. Ako mozete da mi pomognete da dobijem codove. Podatki: LANCIA 735.350.86.30 BECKER radio Model: BE 2580 Serial: 35128444 SIEMENS navi Mlfb: 5wk78215 Serial: LA2150011042/08
  2. Moje ime je Dejan i imam problem sa mojom Lybrom. Pre jedno desetak dana, pokvario se radio tama , cista tama sto znaci displej ne radi . Ne mogu da ga palim ,ne radi radio ,navigacija...... ama nista. Sledeci dan pokvario se i alternator. O.K odoh kod automehanicarja obnovio mi alternator, nakon 5 dana opet otisao alternator tada sm mu rekao i za radio, alternator sredio a za radio je rekao da se je upalio za kratko vreme 10 minuta i opet tama. I sta sad? Molim za vase misljenje, jer ja mislim da je to nekako povezano radio-alternator. Taj radio-displej , ima li kakav rele i gde se nalazi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...