Jump to content
FAS Goran

basivity

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About basivity

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Arandjelovac
  1. Pozdrav svima, zna li neko od cega mogu da stavim korpu i lamelu u ovu cudnu spravu. Problem je sto ga nema u katalogu, pa ako neko zna koja korpa odgovara da narucimo. Nazalost kod nas nema niko nista na lageru , pa onda nema sa cime da se uporedi. Molim ako neko od korisnika ima iskustva da nam napise od cega bi odgovarala, predpostavljam od neke lancie ili alfe al nemam pojma od koje. Hvala unapred
  2. Ako nekoga bude zanimalo, isprobano sve se uklapa rupa na rupu.
  3. Postovani, Clanovi Moje ime je Slobodan, nesto kasnije cu se predstaviti u delu foruma predvidjenom za predstavljanje. Naime treba mi pomoc. Pre nekoliko dana sam pazario fiat tipo 1.6 ie dgt sa dve bregaste 89to godiste. Maler nikada ne ide sam pa tako neoprezan vozac predje u moju traku i razlupa mi branik, levo krilo i far. Posto smo se dogovorili o popravci preko osiguravajuceg drustva zanima me jeli moguce staviti masku farove i migavce sa novijeg modela tipa (one uske sa lajsnom) naravno i branik na ovaj moj stariji. Da li je potrebno menjati i vezni lim ili praviti jos neke prepravke ili je moguce namestiti sve onako saf na saf sto se kaze. Molim brz odgovor i hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...