Jump to content
FAS Goran

Chuks

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Chuks

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

820 profile views
  1. Lomiša sve što si naveo je urađeno i vazduh ispušten, i naštelovani paknovi do samih doboša i ručna proverena ali i dalje desni upola slabije koči u odnosu na levi točak.
  2. Memphis jel možeš malo opširnije da mi objasniš,ne razumem kakve veze ima leva strana kad zadnji desni točak ne koči a inače i na zadnjem levom su menjani paknovi ako me to pitaš? Memphis, da li možeš da mi objasniš gde se nalazi taj korektor kočenja?
  3. Poštovani obraćam se u vezi problema sa zadnjim desnim točkom,u pitanju je KARAVAN fiat marea 1,9 jtd 2001 godište. Naime,na zadnjem desnom točku zamenjeni NOVI delovi: paknovi,cilindar,samoštelujući mehanizam,crevo i problem je što desni točak i dalje koči upola slabije nego levi točak kada je u pitanju nožna kočnica. Što se tiče ručne,ona hvata za oko! Nisam pametan šta više da radim,zadnje što sam čuo je da postoji razlika između cilindara za limuzinu i karavan kada su u pitanju sami klipovi unutar cilindra. Može li mi neko pomoći i da li je bilo sličnih kvarova? p.s. Moram da napomenem da je provera kočnica vršena isključivo na istom tehničkom pregledu a na zadnjoj slici je merena sila samo na desnom točku i čudno mi je da pokazuje relativno dobar rezultat ILI JA GREŠIM! Pozdrav Chuks N.Bgd
  4. Poštovane kolege ljubitelji Fiat Marea automobila,hteo sam da vas obavestim da sam u auto kući Bogunović Tošin Bunar,pronašao plastične nosače šipkice za haubu koja vrlo često puca i ne može da drži (šipkicu-držač) haube.Imaju na stanju još 5 komada i cena je smešna 317,00 dinara.Ja sam rodio mečku dok sam je pronašao a inače na otpadima traže za nju 5 eura ali hvala bogu nije je bilo u ponudi.Inače vrlo je teško naći kao i prskalicu za zadnje staklo koje tražim već nekoliko dana i bez uspeha.Veliki pozdrav od mene i u zdravlje!
  5. Veliki pozdrav i od mene sa Novog Beograda.Pre nekoliko dana napokon sam kupio fiat mareu karavan 1,9 jtd, (81 kw) 2001 godište.Već neko duže vreme tražio sam ovaj auto zbog svojih potreba (porodica),a i relativno pozitivnih komentara na vašem a i nekim drugim forumima. Do sada nisam nikada vozio dizel motore ali moji prvi utisci su veoma pozitivni kada je u pitanju ovaj auto.Po mom mišljenju veoma konforan auto,veliki gepek što je mojoj porodici i meni neophodno,udoban u vožnji a i podvozan,uz brdo vuče i jednom rečju ja sam zadovoljan.Da ga ne ureknem,što bi rekle stare babe "govno mu na nos".Evo nekih slika moga četvorotočkaša!Još jednom veliki pozdrav i za ovaj sajt imam samo reči hvale!
  6. Kolega svaka čast za pokaznu vežbu,skratio si mi muke - Tantalove! Imam identičan problem na Marei.Sutra ću da skinem šarku i da se pozabavim ovim problemom.Hvala još jednom i živ bio!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...