Jump to content
FAS Goran

Ivan Maksimovic

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ivan Maksimovic

  1. 40e Smesna cena za ovako dobre gume,sa odlicnom sarom
  2. 4 Debica letnje gume u ekstra stanju, sve 4 iste sa sarom 5-6mm, 205/60 15. DOT 49 nedelja 2010god. Nisu ispucale i krive, vozene samo leti, do prosle godine na mom autu. Gume ne tresu i ne vuku. Mogu da se voze jos min 2 sezone. Cena za sve 4 je 50e ili 6000din pa sta kome vise odgovara. Sve 4 gume za ovaj novac u boljem stanju tesko da cete naci. Moguce licno preuzimanje u Kragujevcu i provera, a moguce i slanje kurirskim sluzbama o trosku kupca.
  3. Auto u dobrom stanju,u mom vlasnistvu 2 godine,za to vreme sam presao 18.000km. Svi redovni servisi radjeni na vreme od kad je u mom vlasnistvu. Veliki servis sam uradio na 133.000km cim sam kupio auto,a poslednji mali servis pre 5000km...tako da je novi vlasnik miran jos6-7000km,jer je u motor sipana iskljucivo selenia K 5w-40 full sintetika. Akumulator Duracell u garanciji,kao i zimske gume.. Uz auto ide i set letnjih guma u dobrom stanju. Enterijer ocuvan nigde nista nije pohabano ni pocepano,nista se ne lepi kao u pojedinim primercima stila,niti je umazano i slicno. Svaka lapmpica i sijalica na autu radi,ne prijavljuje nikakvu gresku niti elektronika brljavi. Vredi doci i pogledati. Moguca svaka vrsta provere. Cena 2100e http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6514279/fiat_stilo
  4. Hvala,ali citajuci sve ove postove koliko vidim prilikom reparacije potrebno je obratiti paznju i na doticni solenoid...jer ispada da zbog toga sto on ne podmazuje varijator on opet brzo prolupa. Ispravite me ako sam pogresno shvatio.
  5. Da li neko moze da mi preporuci majstora za reparaciju varijatora u Kragujevcu? Koliko moze sve to da kosta odprilike?
  6. A je l' moze neka slika tih ratkapni? i jesu li one na prodaju?
  7. A hoce li ti skorije dolazite neke letnje u ovoj dimenziji za koju sam pitao?
  8. Da li jos uvek imas one pireli 205/60/15?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...