Jump to content
FAS Goran

Vojvoda_Momcilo

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Vojvoda_Momcilo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    :D
  1. Da li neko ima neko jednostavno resenje za popravku ocs senzora sedista suvozacevog sedista kod fiat stila, dosadilo mi je da gledam airbag failure svaki dan, izvinjavam se ako negde postoji neesto pisano o ovome nisam pronasao, nov sam ovde.
  2. Termostat je nov, ranije nije grejao uopste, dodje do 1/4 kazaljka, kada sam promenio stoji na pola ali i dalje se ne bih pohvalio sa grejanjem. Kontan da je senzor pritiska turbine MAP senzor koji sam promenio ali i dalje imam isti problem.
  3. Pa ne preosta je mi nista nego da ga zatvorim pa cu videti sta se desava. Sta se desava kada se otkaci MAF tj protokomer? Par puta sam ocitao gresku senzor pritiska turbine, i desi mi se nekad da isto tako izmedju 2500 i 3000 obrtaja na bordu iskoci engine check.
  4. Da li ce mi prijavljivati gresku ako ga zatvorim? Nisam hteo da ga zatvaram jer sluzi da se auto brze zagreje, a stvarno mi se jako sporo greje auto, zimi je grejanje katastrofa, dok se zagreje treba mi 15 km da predjem.
  5. EGR ventil sam skidao, nije bio strasno zaprljan, cak sam skidao i ceo usis i prao ga i promenio MAP senzor ali i dalje trza. Kontam da nije do EGR-a jer radi samo na leru, testirao sam tako sto nisam vracao crevo na usis, otvoren je samo na leru cim se doda gas zatvara se.
  6. Obicno u 2 i 3 brzini na nekih 2500 obrtaja auto krene da trza, cujem turbo kako se pali i gasi, ne znam sta bi to moglo da bude, a kada dodam jaci gas prestane i nastavi normalno da ubrzava. Stilo JTD 115
  7. Da li je kod Stila 1.9 JTD 116 ks varijabilna turbina ili ima fiksnu geometriju, izvinjavam se ako vec postoji negde nesto pisno, nisam uspeo da pronadjem.
  8. Jel zna neko koje diode idu u sat i u ostale delove i gde mogu to da nabavim, hteo bi malo da eksperimentisem sa osvetljenjem tj da ubacim sve plave diode, ali ne znam koje idu i gde to da nadjem.
  9. Lampica se pali zbog grejaca koji nije ispravan, meni se pali uvek jer nisam uspeo da promenim cetvrti grejac jer je zapekao. Da li neko ima resenje za to?
  10. U stilu imam obicnu klimu i hteo bih da kupim i ubacim digitalnu, da li je to izvodljivo. Ne znam da li su iste komponente kod jedne i druge tj da li ce uopste pasovati i da li ce raditi. Isto to me interesuje i za tempomat da li se naknadno moze ubaciti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...