Jump to content
FAS Goran

coja75

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About coja75

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NBGD

Contact Methods

  • Skype
    coja.le

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Multipla 1.9jtd ''01 ,Ford Taunus ''78

Recent Profile Visitors

1020 profile views
  1. pozzz..drustvo imam pitanje ,da li ima neko da prodaje odavde sa foruma ili zna gde mogu 100% da nadjem ok polovne pr.diskove sa abs i zadnje dobose za fiat multiplu jtd ,ili da jurim nove a posto sam video od par prijatelja da nabave ok polovne diskove za svoje ljubimce za ok novce.
  2. Kad sledeci put rikne remenica kupujem u Stojanovu o njihovom trosku dostave a sad...
  3. Evo ugradio licno remenicu ,skidanje tocka , dizalica.. od alata inbus 6 za one srafove na remenici(4 kom) i okasti kljuc 15 da bi nategao spaner natezach i to je to..sad je tih i nema one lupnjave u desnom delu , posao nekih 30-ak minuta . Stara remenica pukla u sredini (guma )i da je jos koji dan vozena ili bi spala ili se raspala i napravila neku havariju na motoru (tacnije zupcastom kaisu) i onda ..da ne razmisljam o tome sad ......bitno da je sredjeno i da je tih u radu..pozzz
  4. Pozzz drustvo , remenica radilice PK kaisa kupljena nova jer ne isplatljivo kupiti nesto polovno i jos da kosta 30-40 e Mislim da cena nasprem nove DAYCO koju sam platio 6995 u BEOCAR-u u Gandijevoj ulici je najeftinija u Beogradu , proverio u mnogo radnji ,od jeftinijih su Akron sa 5300 i do najskuplih GATES ili nzn tacno ime, izvinte ako grasim , koja je 9500 .... jos samo da je ugradim sutra i to je to, i nadam se da nece da CHEKICA ko parna masina ..pozzz :-)
  5. Hvala drustvo :-) , pozvacu Stojanova .
  6. Pozz... ukratko gde kupiti ovu remenicu radilice za 1.9 jtd povoljno , al bar da bude kvalitetnija i trajnija .
  7. Potrebna remenica radilice za fiat multipla 1.9 jtd !!!!

  8. Pozzz svima koliko vas ima , novi sam na forumu i zovem se Boban iz NBGD sam i skoro sam pazario jedan Fiat Multipla 1.9 jtd 2001 godiste , ...kratko super auto , :-) pozzz

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...